MasterChef Burcu kimdir, ne iş yapıyor? MasterChef Burcu Önal son hali ile şaşırttı!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Burcu kimdir, ne iş yapıyor MasterChef Burcu Önal son hali ile şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2022 11:37

MasterChef geçen sezon en çok konuşulan yarışmacılarından olan Burcu Önal, yeniden MasterChef'e konuk oldu. Yarışmada başarılı tabaklarının yanı sıra sivri diliyle de adından sıkça söz ettiren MasterChef Burcu yeni imajı ile izleyenleri şaşırttı. Peki, MasterChef Burcu kimdir, ne iş yapıyor? İşte, MAsterChef Burcu Önal hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl yarışan MasterChef Burcu Önal yarışmadan altıncı olarak elenme başarısı göstermişti. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan MAsterChef Burcu, izleyicilerden beğeni toplamıştı. MasterChef 2022 sezonuna konuk olan Burcu Önal bu kez de son hali ile izleyicilerin odak noktası oldu.

BURCU ÖNAL KİMDİR?

1986 doğumlu olan Burcu Önal, 15 sene Asya’da yaşamıştır. Küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüyen Önal, aslen Diyarbakırlıdır.

Yemek alanında kendini geliştirdiğini aktaran Burcu Önal, tüm Asya yemeklerini ve mantı tarzındaki yemekleri oldukça güzel yapıyor.

Yarışmacı uzun süre Japon yemekleri ile alakalı ayrıntılı eğitimler almış. Yurt dışında gemilerde garsonluk yaptıktan sonra yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği yapmaya başlamış.

Haberin Devamı

Burcu Önal’ın İstanbul Tarlabaşı'nda Asya yemeklerinin yapıldığı bir restoranı bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!