Marslı filmi konusu nedir, nerede çekildi? Marslı filmi oyuncuları ve özeti

Güncelleme Tarihi:

Marslı filmi konusu nedir, nerede çekildi Marslı filmi oyuncuları ve özeti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2022 12:34

Ridley Scott tarafından yönetilen 2015 yapımı bilimkurgu türündeki Marslı filmi ekranlara geliyor. Drew Goddard tarafından yazılan senaryo, Andy Weir tarafından 2011'de yazılan aynı adlı romandan uyarlandı. Peki, Marslı filmi konusu nedir, nerede çekildi? İşte, Marslı filmi oyuncuları...

Haberin Devamı

88. Akademi Ödülleri'nde 7 dalda aday gösterilen 2015 yapımı Marslı filmi izleycisiyle buluşuyor. Bilimkurgu türündeki ABD yapımı filmin başrolünde Matt Damon yer alıyor. Peki, Marslı filmi nerede çekildi? İşte, Marslı filmi konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler....

MARSLI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Marslı'nın iç sahnelerinin çekimi için Macaristan, Budapeşte dışında Korda Studios'da gerçekleşti. Film vizyona girdiği ilk haftada sadece ABD'de 55 milyon dolar (165 milyon TL) hasılat elde etti.

MARSLI FİLMİ OYUNCULARI

Drew Goddard tarafından yazılan senaryo, Andy Weir tarafından 2011'de yazılan aynı adlı romandan uyarlandı. Filmin başrolünde Matt Damon bulunurken yan rollerinde Jessica Chastain, Michael Peña, Kristen Wiig, Jeff Daniels, Kate Mara ve Donald Glover yer almaktadır.

Haberin Devamı

MARSLI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Mars gezegenine astronotların gönderildiği bir görevde, Mark Watney isimli astronot şiddetli bir fırtına sonrası öldü sanılarak ekibi tarafından terk edilir. Fakat Watney hayattadır ve kendisini Mars'ta yapayalnız bulur. Elindeki sınırlı olanaklarla, zekasını ve dayanıklılığını kullanarak dünyaya yaşadığına dair bir sinyal göndermeye çalışır. Milyonlarca mil uzakta NASA ve uluslararası bilim insanları durmaksızın bu 'Marslı'nın eve dönmesi için uğraşırken, ekip arkadaşları da tehlikeli bir kararın eşiğine gelecektir.

BAKMADAN GEÇME!