Malezya Kraliçesi'nden 'Kuruluş Osman' setine sürpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Malezya Kraliçesinden Kuruluş Osman setine sürpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2023 09:18

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah, İstanbul tatilinde uzun yıllardır takip ettiği “Kuruluş Osman” dizisinin çekimlerinin yapıldığı Bozdağ Film Platoları’nı ziyaret etti. Platoyu gezen Kraliçe, ardından Bozdağ Film’in kurucusu Mehmet Bozdağ ile dizinin oyuncuları Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy’la yemek yedi.

Haberin Devamı

MALEZYA Kralı Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah’ın eşi Kraliçe Tunku Azizah Aminah Maimunah, İstanbul’a geldi. “Kuruluş Osman”ın sıkı takipçisi olan Kraliçe, İstanbul ziyareti sırasında dizinin çekimlerine ev sahipliği yapan Bozdağ Film Platoları’nı ziyaret etti. Kalabalık bir grupla platoya gelen Kraliçe Tunku Azizah Aminah Maimunah’ı Bozdağ Film’in kurucusu Mehmet Bozdağ ağırladı.

TÜM KARAKTERLERİ TANIYORUM

Kraliçe, “Kuruluş Osman”ın çekimlerinin yapıldığı mekânları gezerek platoda düzenlenen atlı koreografi gösterisini izledi. Hanlı Pazar’da alışveriş yapan Kraliçe, alışveriş sonrası verdiği kısa demeçte uzun yıllardır takip ettiği “Kuruluş Osman”ın bütün karakterlerini tanıdığını ve çok sevdiğini söyledi. Kraliçe Tunku Azizah Aminah Maimunah gezinin ardından Mehmet Bozdağ ve “Kuruluş Osman” dizisinin başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte yemek yedi.

Haberin Devamı

Malezya Kraliçesinden Kuruluş Osman setine sürpriz ziyaret

Kraliçe Tunku Azizah Aminah Maimunah, Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah ile evli.

BAKMADAN GEÇME!