Malefiz 2: Kötülüğün Gücü konusu nedir, ne zaman çekildi? Malefiz 2: Kötülüğün Gücü oyuncu kadrosu...

Güncelleme Tarihi:

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü konusu nedir, ne zaman çekildi Malefiz 2: Kötülüğün Gücü oyuncu kadrosu...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2023 17:34

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü konusu konusu ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiler merak ediliyor. ATV yayın akışı içerisinde ekranlara gelen filmin başrollerinde Angelina Jolie ve Elle Fanning yer alıyor. Peki Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) konusu nedir? İşte filmin oyuncu kadrosu hakkında ayrıntılar...

Haberin Devamı

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü, ATV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. 2019 yapımı film, macera ve fantastik türünde. İzleyenleri ekran başında toplayacak filmin yönetmen koltuğunda ise Joachim Rønning oturuyor.

MALEFİZ 2: KÖTÜLÜĞÜN GÜCÜ KONUSU

Yıllar Malefiz ve Aurora'ya nazik davranmıştır. Acı ve intikamla başlayan ve nihayetinde sevgiye dönüşen ilişkileri, gelişmiştir. Ancak insanlar ve perileri arasındaki kin devam etmektedir. Aurora'nın Prens Phillip'le yaklaşmakta olan evliliği, Ulstead krallığı ve komşu Moors'ta kutlamalara neden olmuştur ve düğünün, iki dünyayı birleştirmesi amaçlanır. Beklenmeyen bir karşılaşma yeni ve güçlü bir ittifakı ortaya çıkarır. Malefiz ve Aurora bir Büyük Savaşta muhalif taraflara ayrılırlar. Bu da bağlılıklarını test eder ve gerçekten aile olup olmadıklarını sorgulamalarına neden olur.

Haberin Devamı

MALEFİZ 2: KÖTÜLÜĞÜN GÜCÜ OYUNCULARI

Macera Fantastik türdeki filmin kadrosunda Angelina Jolie, Elle Fanning, Harris Dickinson, Michelle Pfeiffer, Sam Riley, Ed Skrein, Lesley Manville, Robert Lindsay, Juno Temple gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!