Mahsun Kırmızıgül: Yeni dizimizin heyecanı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Mahsun Kırmızıgül:  Yeni dizimizin heyecanı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2024 07:32

Mahsun Kırmızıgül, Kanal D’de yayınlanacak yeni dizi projesi “Güzel Atlar Diyarı”nın çekimlerinin bu ay başlayacağını duyurdu: “Dram dizimizin genel yönetmenliğini yapacağım. Oyuncu kadrosunu önümüzdeki günlerde paylaşacağız.”

Haberin Devamı

MAHSUN Kırmızıgül önceki akşam KKTC’deki Savoy Otel’de sahne aldı. Sanatçı, Kanal D’de yayınlanacak yeni dizisi “Güzel Atlar Diyarı” için çalıştığını duyurdu:

“Uzun zamandır dizi projem için çalışıyorum. Bu ay çekimler başlayacak. 1-2 bölüm kamera arkasının başında olacağım. Genel yönetmenliğini yapacağım. Kamera arkası benim için daha iyi duruyor. Oyunculuk başka bir şey... Bir dram dizisi olacak. Çekimler Karadeniz bölgesinde, Diyarbakır, Kapadokya ve İzmir’de gerçekleşecek. Sete çıkmak için heyecanlıyım. Oyuncu kadrosunu önümüzdeki günlerde paylaşacağız.”

DAHA DA SAHNEYİ BIRAKMAM

Mahsun Kırmızıgül, 2024 yılı mesajı da verdi:

“Herkesin gönlünden geçen, tüm dileklerin kabul edildiği ve huzur içinde yaşayacağımız bir yıl olsun. Gazze’yi görüyorsunuz. Dünyanın birçok yerinde savaşlar devam ediyor ve çocuklar ölüyor. Umarım barışın egemen olduğu bir yıl olur. Bütün insanların dilekleri yerine gelir. Acı bir sene olmasın. 2023, benim açımdan güzel geçti. 2023’te yıllar sonra sahneye çıktım ve bundan mutluyum. Daha da bırakmam...” Geçtiğimiz günlerde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan Kırmızıgül, “Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor. Annem beni tanımıyor. Allah herkese yardımcı olsun” dedi.

Haberin Devamı

AŞK İÇİN YORGUNUM

Mahsun Kırmızıgül, aşk hayatıyla ilgili “Bu halimle beni kimse çekemez. Yorgunum ve zamanım yok. Hem sahne hem dizi zor işler. Benim öyle arayışım yok” açıklamasını yaptı.

BAKMADAN GEÇME!