Leyla Hatun kimdir? Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin Leyla'sı Sedef Avcı kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Leyla Hatun kimdir Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin Leylası Sedef Avcı kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2018 12:03

Leyla Hatun, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin öne çıkan karakterleri arasında önemli bir yer tutuyor. Dizinin ekrana geldiği ilk haftalarda araştırılan Leyla Hatun, 2. Murad'ın cariyelerinden birisi olarak tanınıyor. Peki, Leyla Hatun kimdir ve tarihteki yeri nedir? İşte, vatandaşların merakla araştırdığı karakteri canlandıran Sedef Avcı ve karaktere dair detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Leyla Hatun karakteri, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisini seyreden izleyicilerin araştırdığı isim oldu. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde 2. Murad'ın eşi olarak bilinen Leyla Hatun, devlet ile canı arasında kalan bir karaktere can verecek. Peki, Leyla Hatun karakterine can verecek olan Sedef Avcı kimdir ve kaç yaşındadır?

LEYLA HATUN KARAKTERİNE CAN VEREN SEDEF AVCI KİMDİR?

22 Ocak 1982 tarihinde dünyaya gelen Sedef Avcı, Kanal D'de yayınlanan Menekşe ile Halil ve Ezel adlı dizilerdeki rolleriyle tanınmaktadır. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümü mezunu olan Sedef Avcı, Gaye Sökmen Ajansı'na bağlı olarak mankenlik yapmıştır. 1997 Elite Model Look birincisidir. Model ve oyuncu Kıvanç Kasabalı ile evlidir.

Dizide Sultan Murad’ın cariyelerinden herhangi birisini canlandırmaktadır... Ama taşıdığı sır yüzünden bırakın herhangi bir cariye olmayı, Osmanlı devleti denen çınarı köklerinden sarsacak kadar önemli bir kadına dönüşecektir Leyla Hatun. Devlet ile canı arasında kalacak, Mehmed’le gizli düşmanları arasında yaşanan savaşta hiç beklenmedik bir karar vermek zorunda kalacaktır. Ama Mehmed’i de bir karar vermeye mecbur bırakacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!