Leke'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Lekenin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2019 18:49

Kanal D ekranlarında salı günleri izleyici karşısına çıkan Leke dizi 2. bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlandığı günden itibaren büyük beğeni toplayan Leke'nin 23 Nisan tarihinde yayınlanan 2. bölümünde Yasemin suçu olmadığı halde kendini hapishanede bulur. Şirin yüzünden yaşadığı olaylar artık hayatını farklı bir yöne kaydırmıştır. Heyecanlı anların ardından izleyiciler de internette Leke'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte, Leke'nin 2. bölümünde yaşanan ve yeni bölüm fragmanına ilişkin bilgiler.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı, Kanal D'nin sevilen dizisi Leke 2. bölümü ile ekranlara geldi.  Leke'nin 23 Nisan saat 19.45'te yayınlanan bölümünde heyecan yine doruktaydı.Leke'nin 2. bölümünde at çiftliğine giden Yasemin, Murat ve Cem güzel bir gün geçirir. Peki, Leke'nin 2 bölümünde başka neler oldu? Leke'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Leke'nin 3. bölümüne ilişkin ipuçları.

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimize eklenecektir. 

LEKE'NİN 2. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yasemin, Cem'i Murat ile tanıştırır. Küçük çocuğun hayata tutunma çabası ve masumiyeti Cem'i oldukça etkiler. At çiftliğine giden Yasemin, Murat ve Cem güzel bir gün geçirir. Fakat bu güzel günün ardından Murat ortadan kaybolur. Deliye dönen Yasemin her yerde Murat'ı arar.  Diğer taraftan Yasemin, Şirin'i artık evinde istemez. Başına gelenlerin sorumlusu olarak Şirin'i görür.

Haberin Devamı

Şirin, Yasemin'in teknede olduğunu Serpil'den öğrenir. Karakola gidip Yasemin'i kurtarmak istese de karşısında Meto'yu bulur, başarılı olamaz.

Tekne baskını nedeniyle karakolda olan Arda annesi Belkıs'ı arar ama ulaşamaz. Arda'yı karakola kurtarmaya gelen Cem olur. Cem, Arda'yı kurtarsa da iki kardeşin arasındaki buzlar erimez. Arda'nın ağabeyi Cem'e duyduğu öfkesinin arkasında ne vardır?

Birkan, Yasemin'i nezaretten çıkarır. Yasemin sürpriz bir şekilde serbest kalmıştır fakat içinde Murat'ın ameliyat parası olan çantası kayıptır. Yasemin, ameliyat olacağı için tarifsiz mutluluk yaşayan Murat'a, ameliyat olamayacağını söyleyebilecek midir?

Arda artık annesi Belkıs'la yaşamaya başlamıştır. Haberi alan Cem yıkılır. Cem, Arda'nın kararına karşı çıkacak mıdır?

Cem, Yasemin'i tanıdıkça ondan etkilenmeye başlar. Cem kendini aşka teslim edecek midir? 

 

 

BAKMADAN GEÇME!