La Casa De Papel yeni sezon ne zaman başlıyor? 'Profesör'den Hürriyet'e özel yeni sezon açıklaması

Güncelleme Tarihi:

La Casa De Papel yeni sezon ne zaman başlıyor Profesörden Hürriyete özel yeni sezon açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2019 11:13

Ülkemizde ve dünyada izleyenleri ekrana kilitleyen La Casa De Papel, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Çok sayıda hayran kitlesi bulunan dizi, yayınladığı yeni fragman ve görüntülerle La Casa De Papel tutkunlarını heyecanlandırdı. Dizi için geri sayım başlarken,yeni sezon başlangıç tarihi de merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, La Casa De Papel yeni sezon ne zaman başlıyor?

Haberin Devamı

La Casa De Papel, yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk iki sezonu büyük beğeni toplayan dizinin üçüncü sezonu için çekimler ve son hazırlıklar tamamlandı. Peki, İspanya'da başlayan soygun hikayesi yeni sezonda nasıl bir yön alacak? İşte, La Casa De Papel yeni sezonu hakkında merak edilen bazı detaylar.

İspanya'da gerçekleştirilen darphane soygununun ardından büyük bir meblağ ile yeni hayatlarına başlayan ekip, yeni bir organizasyon için tekrar toplanıyor. La Casa De Papel 3. sezonu ile izleyici karşısına çıkacak olan oyun dizide yeni sezon için her şey tamamlandı. 

LA CASA DE PAPEL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bir dijital yayın platformu dizisi olan La Casa De Papel, 3. sezonu ile 19 Temmuz Cuma günü izleyici karşısına çıkacak. Úrsula Corberó(Tokyo), Álvaro Morte(Profesör), Pedro Alonso (Berlin) gibi oyuncuların başrolde yer alacağı dizide heyecan dolu sahneler izleyici ile buluşacak.

Haberin Devamı

Hürriyet'e özel olarak konuşan La Casa De Papel oyuncularından Alvaro Morte'nin ‘Profesör’ Üçüncü sezon için söyledikleri şöyle: “Profesör hakkında pek bir şey bilinmediği için bu kadar ilginç bir karakter. Ne düşündüğünü asla bilmiyorsunuz. Öldürülen babasının intikamını almak için bu işe soyunmuş ama idealist ve hümanist biri aynı zamanda. Üçüncü sezonu esas tetikleyen de bu özellikleri olacak. Paranın neredeyse hiçbir önemi yok onun için. Esas derdi sisteme karşı çıkmak. İlk iki sezonda darphanedeki soygunu en ince ayrıntısına kadar planlamıştı. Bu sezon hiçbir şeyi istediği gibi organize etmeye vakti olmuyor. Cesurca bir işe kalkışıyor ama geçen seferki hazırlığı ve bundan kaynaklanan rahatlığı yok bu sefer. Bakalım ne yapacak.”


Seyahat sigortası sadece vize başvurusu için gerekli bir evrak değildir! Peki nedir?

 

BAKMADAN GEÇME!