Kuzey Yıldızı ilk Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı soru işareti bıraktı: Kuzey ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kuzey Yıldızı ilk Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı soru işareti bıraktı: Kuzey ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2021 17:38

Kuzey Yıldız ilk Aşk dizisinin yeni bölüm fragman izleyicilerle buluştu. Dizinin son bölümünde Kuzey’e yeni bir iş bulmak isteyen Yıldız, onu tersaneye getirmişti. Burada işveren ile anlaşan Kuzey, Yıldız’ın yanına gelirken büyük bir patlama yaşanmıştı. Kuzey yerde yatarken Yıldız baş ucunda gözyaşları içinde kalmıştı. Peki, Kuzey Yıldızı yeni bölümde Kuzey ölecek mi?

Haberin Devamı

Kuzey Yıldızı ilk Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanında Kuzey'in yaşam mücadelesi verdiği görülürken onu tersaneye götüren Yıldız'ın vicdan azabı çektiği görülüyor. Kuzey'in kalbinin durduğu dakikalar fragmana damga vuran sahne oldu. 

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Restorana geri dönen ve Kuzey'e yeni bir iş bulmak isteyen Yıldız, onu tersaneye getirdi. Ancak burada hiç beklemedikleri bir kaza yaşandı. İşveren ile anlaşan Kuzey, Yıldız'ın yanına gelirken tersanede büyük bir patlama gerçekleşti. Kuzey patlamanın etkisiyle yerde yatarken, Yıldız ise baş ucunda gözyaşları içinde kaldı. Finalde yaşanan bu korku dolu anlardan sonra neler olacağı ise şimdiden büyük merak konusu oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!