Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izleme linki - Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı paylaşıldı

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izleme linki - Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı paylaşıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2020 13:20

Kuruluş Osman son bölümüyle hafızalardaki yerini korurken yeni fragman izleyicilerle buluştu. Ekran macerasına birkaç hafta ara verdikten sonra yeniden yayın hayatına başlayan Kuruluş Osman'ın son bölümüne Bala Hatun'un ölümle burun buruna geldiği anlar damga vurmuştu. Dündar ve Osman Bey arasında yaşanan büyük hesaplaşması da son bölümün en ön plana çıkan sahnelerinden biriydi. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanıyla birlikte ilk tüyolar ortaya çıktı. İşte gelişmeleri kaçıranlar için Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izleme linki ve Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Çarşamba günleri yayınlanan Kuruluş Osman'nın yayınlanan son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. 29 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan Kuruluş Osman son bölümünde Dündar Bey'in oğlu Bahadır'ın obaya geri dönmesi ve Bala Hatun'un esir alınması çok konuşuldu. Moğol-Bizans ittifakına engel olmak üzere harekete geçen Osman Bey; Geyhatu'yu arkasına alan Alişar ve Dündar'ın kurduğu oyunu bozmak için harekete geçti. Olaylı gelişmeler ardından Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı da kısa sürede izleyicilerle buluştu.

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında ise şaşırtıcı gelişmeler haftaya dizide heyecanlı anların yaşanacağının ipuçlarını verdi. Peki, Kuruluş Osman son bölümde başka neler oldu? Kuruluş Osman dizisinin son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için kesintisiz link ve kısa bir özeti derledik. İşte Kuruluş Osman son bölüm full izle linki ve yeni bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde, Aygül ve Burçin'in Prenses Adelfa'yı kaçırması üzerine harekete geçen Osman Bey, Dündar'ın karşısına dikiliyor. Bala Hatun ölecek mi? Dündar'ın oğlunun gelişi dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey'in Margarit keşişlerine karşı görevinde ona eşlik edecek kayı ulusu kim? Osman Bey bu zorlu görevinde başarılı olabilecek mi?

 

BAKMADAN GEÇME!