Kuruluş Osman ne zaman başlıyor, 4. sezon fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman yeni sezonda sürpriz oyuncular!

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osman ne zaman başlıyor, 4. sezon fragmanı yayınlandı mı Kuruluş Osman yeni sezonda sürpriz oyuncular
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2022 14:37

Sevilen dizilerden Kuruluş Osman 4. sezon merak ediliyor. Yeni sezon çekimleri devam eden diziye yeni isimler de dahil oldu. 1.Osman'ın hayatını anlatan dönem dizisi Kuruluş Osman yeni sezon da izleyicisiyle Çarşamba akşamları ATV ekranlarında buluşacak. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlıyor, 4. sezon fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kuruluş Osman yeni sezon tarihi dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Kuruluş Osman 4. sezon 11 ünlü oyuncuyla daha da güçlenecek. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ATV ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan dizinin çekimlerine başlandı, yeni sezon tarihi ise henüz açıklanmadı. Aynı zamanda yeni oyuncuların da yer aldığı Kuruluş Osman 4. sezon fragmanı yayınlandığında haberimizde yer vereceğiz.

KURULUŞ OSMAN YENİ OYUNCULAR

Kuruluş Osman 4. sezonda başarılı oyuncular; Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Deniz Hamzaoğlu, Kaan Yalçın, Almila Uluer Atabeyoğlu, Miray Akay, Begüm Çağla Taşkın, Caner Nalbantoğlu, Talat Can Büyükaltay ve Noyan Üzer canlandıracağı yeni karakterleriyle ekranlarda olacak.

BAKMADAN GEÇME!