Kuruluş Osman 94. son bölüme Nikola ve Gündüz Bey'in ölmesi damga vurdu! İşte Kuruluş Osman son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osman 94. son bölüme Nikola ve Gündüz Beyin ölmesi damga vurdu İşte Kuruluş Osman son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 03:39

Kuruluş Osman son bölüm izleme ekranı, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayınlandı. Her çarşamba seyirci karşısına çıkan Kuruluş Osman'ın 18 Mayıs tarihli 94. son bölümünde Osman Bey'in Nikola’nın tuzağına çekilir görünse de yaptığı hamle dikkat çekerken; Nikola'nın kellesini alması dikkat çekti. İnegöl Kalesi fethi sırasında yaralanan Gündüz Bey'in şehit olması ise Kuruluş Osman 94. son bölüme damga vurdu. İşte, Kuruluş Osman 94. bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Kuruluş Osman 94. son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerinde Burak Özçivit, Burak Çelik, Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un yer aldığı her çarşamba ekranlara gelen Kuruluş Osman'da bu hafta Malhun ve Bala Hatun, Orhan ile Holofira’nın başının belada olduğu haberini alırlarken, İnegöl Kalesi'nin fethi heyecan dolu anları ekranlara getirdi. Gündüz Bey'in şehit olduğu son bölümün hemen ardından gözler dizinin yeni bölüm fragmanına çevrildi. Kuruluş Osman son bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

KURULUŞ OSMAN 94.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey ve Alpları İnegöl’ün kapısını kırmıştır artık. İnegöl Tekfuru Nikola’nın ise pes etmeye hiç niyeti yoktur. Nikola, Osman Bey’i büyük bir tuzağa çekme niyetindedir. Nikola’nın hain planı ne olacaktır?

Haberin Devamı

İnegöl fethine yetişmeye çalışan Malhun ve Bala Hatun, Orhan ile Holofira’nın başının belada olduğu haberini alırlar. Malhun ve Bala Hatun, Orhan ile Holofira’yı kurtarmak için nasıl bir hamle yapacaktır?

Osman Bey, İnegöl Kalesi içinde ilerlerken, Alplar ve Gündüz Bey kaleyi ele geçirmek üzeredir. Gündüz Bey, olmadık bir anda, ağır bir şekilde yara alır. Gündüz Bey, İnegöl surlarında Kayı Sancağının dalgalandığını görebilecek midir?

Osman Bey, Nikola’nın tuzağına çekilir görünse de asıl tuzağı kendisi kurmuştur. Nikola’yı nasıl alt edecektir? Nikola için yapacak bir şey kalmamış gibidir. Güvendiği Kostantiniyye İmparatoru, Nikola’nın boynunu vurulmaktan kurtarabilecek midir? Osman Bey İnegöl’de zafere ulaşıp sevdiği herkesle birlikte fetih sevinci yaşayabilecek midir?

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!