Kuruluş Osman 91. son bölüme Selcan Ana'nın ölümü damga vurdu... İşte Kuruluş Osman son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osman 91. son bölüme Selcan Ananın ölümü damga vurdu... İşte Kuruluş Osman son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2022 04:05

Kuruluş Osman son bölüm izleme ekranı, 91. bölümün hemen ardından erişime açıldı. Başrollerinde Burak Özçivit, Burak Çelik, Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un yer aldığı her çarşamba ekranlara gelen Kuruluş Osman'ın 20 Nisan tarihli 91. son bölümünde Bilecik Tekfuru Justinyanus'ın hain planını karşısında Osman Bey'in attığı adımla oğullarını kurtarması çarpıcı gelişmelerden oldu. Bilecik fethine giden Osman Bey cenkten döneceği sırada Selcan Ana'nı son nefesini vermesi ekranlara damga vurdu. İşte, Kuruluş Osman 91 . son bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Kuruluş Osman son bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Kuruluş Osman'ın 91. bölümünde oğlu Abdullah ve Orhan'ı kurtaran Osman Bey'in Bilecik'i fethetmesi gecenin en çok konuşulan konularından oldu. Final anında ise Selcan Ana'nın eceliyle ölümü ekranlara damga vurdu. Kuruluş Osman son bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

KURULUŞ OSMAN 91. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bilecik’te yapılan düğün hazırlığı bütün hızıyla devam eder. Bilecik Tekfuru Justinyanus, Osman Bey ve ailesini öldürmek için nasıl bir hamle yapacaktır? Osman Bey ve Hatunları düğün davetlisi kisvesiyle kaleye girerler. Niyetleri Bilecik’i fethetmektir fakat hesap etmedikleri bir şey vardır. Osman Bey tekfurların oyununa nasıl karşı koyacaktır? Orhan ve Alaeddin’in Bilecik’te esir tutulduğunu bilen Bala Hatun ve Malhun Hatun çocuklarının yerini bulabilecek midir?
Kayı Obası yüreği ağzında, çocuklardan ve Osman Bey’den gelecek iyi haberleri beklerken Barkın ise Söğüt’ü ele geçirmek için kendi oyununu kurmaya çalışır. Barkın’ın hain planı nedir?

Haberin Devamı

Bilecik tekfuru Justinyanus, Yarhisar’dan gelecek olan düğün kafilesini büyük bir heyecanla beklemektedir. Gelinin gelmesini bekleyen tekfur büyük bir şok yaşar. Osman Bey ve Alpları Bilecik’i fethetmeye gelmiştir fakat Bilecik Tekfuru Juntinyanus’un elinde büyük bir koz vardır. Orhan ve Alaeddin! Osman Bey çocukları için fütuhattan vazgeçecek midir?

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!