Kung Fu Panda 4 Türkiye'de ne zaman çıkacak? Vizyon tarihi ve fragman duyurulmuştu

Güncelleme Tarihi:

Kung Fu Panda 4 Türkiyede ne zaman çıkacak Vizyon tarihi ve fragman duyurulmuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2024 16:07

Kung Fu Panda 4 Türkiye vizyon tarihi ile merak uyandırdı. ABD'de vizyona gireceği tarih 8 Mart olarak duyurulan animasyon filmi için Türkiye'de farklı bir tarih izlenecek. Yapımcılığını DreamWorks Animation'ın yaptığı ve dağıtımını Universal Pictures'ın üstlendiği, Kung Fu 4 fragmanı, geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı. Kung Fu Panda serisinin dördüncüsü olan filmin Türkiye'deki vizyon tarihi merakla bekleniyor. Kung Fu Panda 4 ne zaman çıkacak, konusu ne olacak? İşte Kung Fu Panda 4 ilk fragman

Haberin Devamı

Kung Fu Panda 4 ilk fragmanı yayınlandı. Mike Mitchell'in yönettiğive Stephanie Ma Stine'ın ortak yönetmenliğini yaptığı filmde Jack Black, Dustin Hoffman, James Hong, Bryan Cranston, Ian McShane, Angelina Jolie, Jackie Chan, David Cross, Seth Rogen ve Lucy Liu yer alıyor. Peki, Kung Fu Panda 4 ne zaman çıkacak? Kung Fu Panda 4 konusu ne olacak? İşte, Kung Fu Panda 4 oyuncuları ve vizyon tarihi...

KUNG FU 4 NE ZAMAN ÇIKACAK?

İlk fragmanı yayınlanan Kung Fu Panda 4'ün ABD'de 8 Mart 2024'te sinemalarda gösterime girdi. Filmin Türkiye'deki vizyon tarihinin ise Mart sonu ve Nisan başı olması bekleniyor.

KUNG FU 4 KONUSU NE OLACAK?

Po , Barış Vadisi'nin ruhani lideri olmaya hazırlanıyor ama aynı zamanda Ejderha Savaşçısı olarak onun yerini alacak birine de ihtiyacı var. Bu nedenle, bu bölge için yeni bir kung fu uygulayıcısı yetiştirecek ve kötü adamları ölümden getiren Bukalemun adında bir kötü adamla karşılaşacaktır.

Haberin Devamı

KUNG FU 4 OYUNCULARI KİMLER?

Kung Fu 4 oyuncuları arasında Jack Black , Dustin Hoffman , James Hong , Bryan Cranston , Ian McShane , Angelina Jolie , Jackie Chan , David Cross , Seth Rogen ve Lucy Liu gibi başarılı isimler yer alıyor.

KUNG FU 4 SESLENDİRENLER

Jack Black , Po rolünde

Awkwafina , bir suçlu olan korsak tilkisi Zhen rolünde

Viola Davis , Bukalemun rolünde,

Dustin Hoffman , Po'nun bilge efendisi olan kırmızı panda Usta Shifu rolünde.

James Hong , Po'nun üvey kaz babası Bay Ping rolünde.

Bryan Cranston , Po'nun biyolojik babası Li Shan rolünde.

Ian McShane , Po'nun ilk baş düşmanı ve ilk filmin ana kötü adamı olan ve Bukalemun'un Ruhlar Aleminden getirdiği kar leoparı Tai Lung rolünde .

Ke Huy Quan , bir hırsızlar yuvasının lideri olan pangolin Han rolünde.

BAKMADAN GEÇME!