Kubat kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef ünlüler konuğu Kubat'ın hayatı ve kariyeri

Güncelleme Tarihi:

Kubat kimdir, kaç yaşında, nereli İşte MasterChef ünlüler konuğu Kubatın hayatı ve kariyeri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2023 20:43

Şarkıları ve albümleri ile kalplere dokunan Kubat, MasterChef ünlülerde yarışacak. Hazırladıkları yemeklerle jüriden yüksek puan almak için mücadele eden ünlüler hünerlerini sergileyecek. Peki Kubat kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte MasterChef ünlüler konuğu Kubat'ın hayatı ve kariyeri

Haberin Devamı

Kubat'ın hayatı ve kariyeri, Masterchef ünlüler ile izleyiciler tarafından merak konusu oldu. İlgiyle izlenen programda bu defa ünlüler rakiplerinin önüne geçmek için mücadele edecek. Programın konuklarından biri de Kubat. Peki Kubat kimdir, nereli, kaç yaşında?

KUBAT KİMDİR?

Ramazan Kubat, bilinen adıyla Kubat, 1974 yılında Belçika'nın Anvers kentinde Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinden göçen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Beşinci doğum gününde babasının aldığı curayla müziğe ilk adımını atan Kubat, müzik hayatına Belçika'da başlamıştır.

Kendisini doğu ile batı müziğini birleştirecek bir misyoner olarak tanımlamaktadır. 1996 yılında, "Kubat" sahne adıyla ilk albümünü çıkaran sanatçı kariyeri boyunca 11 albüm yayınlamıştır. Son albümü "Koca Dünya"yı ise Mart ayında piyasaya sürmüştür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!