Kraliçe final bölümü izleme ekranı! Kraliçe 11. son bölüme Ateş ve Zeynep'in sonu dikkat çekti! İşte son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kraliçe final bölümü izleme ekranı Kraliçe 11. son bölüme Ateş ve Zeynepin sonu dikkat çekti İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2023 02:18

Kraliçe final bölümü izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, Kraliçe'nin 7 Haziran tarihli son bölümünde Selim'in sayılı günlerinin kaldığını öğrenen Zeynep, aşık olduğu adamı ameliyat olmaya ikna ederken, Deniz, kocasının önüne anlaşmalı boşanma protokolünü koydu. Dizinin final sahnesinde Ateş ve Deniz'in ayrılıp ayrılmadığı merak dolu anlara neden oldu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kraliçe 11. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve bu hafta yaşananlar.

Haberin Devamı

Kraliçe son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı Kraliçe’de bu hafta Ateş ve Gaye'nin barkovizyonda yayınlanan görüntüleri ile kabusa dönerken, hem kocasını hem de Gaye'yi alt eden Deniz, geceye imzasını attı. Dizinin finalinde yıllarca ünlü takımlarda top koşturan Ateş, bir okulda spor hocası olarak işe başlarken, Deniz kendi markası 'Kraliçe'yi hayata geçirdi. Kraliçe 11. son bölümü full HD aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

KRALİÇE FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kraliçe 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Deniz yeni bir hayata başlıyor!

Gaye, Ateş için Deniz'e savaş açar. Deniz ise Gaye'yi ciddiye bile almaz. Yeni bir hayata başlamak için adımlar atan Deniz, Ateş'i süründürmekte de kararlıdır. Öte yandan Deniz ve kardeşleri çiftliği ayağa kaldırıp beraber temiz bir sayfa açmak için el ele verirler.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!