Kocaman Ailem dizisinin 2. bölüm fragmanında Elif ve Demir ilişkisi büyüyor

Güncelleme Tarihi:

Kocaman Ailem dizisinin 2. bölüm fragmanında Elif ve Demir ilişkisi büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 23:45

Kocaman Ailem dizisi yayınlanan 2. bölüm fragmanıyla izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Elif ve Demir arasındaki medcezirli ilişkide, dalgalar neredeyse tsunami boyutunu almıştır. İşte, Kocaman Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kocaman Ailem dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde aralarına giren sırların gölgeleri Elif'in, Demir'in Berrak'la yakın arkadaşlığını da yanlış değerlendirmesine neden olmaktadır. İşte, Kocaman Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Elif ve Demir arasındaki medcezirli ilişkide, dalgalar neredeyse tsunami boyutunu almıştır. Aralarına giren sırların gölgeleri Elif'in, Demir'in Berrak'la yakın arkadaşlığını da yanlış değerlendirmesine neden olmaktadır. Hafıza kaybı numarası yapan Hulusi ise kızı Elif'in annesi olan Jale'yi öldür Allah hatırlayamamaktadır. İsminin Jale olduğunu söyleyen bu kadın gerçekten bir zamanlar canı gibi sevdiği Semiha'sı mıdır yani? Hulusi'nin başı bir yandan da diğer çocuklarının anneleriyle derttedir. Çocuklarına kucağını açmış olan Hulusi, onların eve yerleşmeye kararlı annelerini hiç hesaba katmamıştır. Kurallarını kendi koyduğu bir hayata alışkın olan Hulusi, hepsi birbirinden dominant ve intikam arzusuyla dolu bu kadınlar ile aynı evin içinde acaba ne yapacaktır?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!