Koca Koca Yalanlar dizisinin final bölümünde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Koca Koca Yalanlar dizisinin final bölümünde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 22:58

Koca Koca Yalanlar dizisi ekranlara gelen final bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kanal D’nin yapımını Limon Film’in üstlendiği, başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Ferdi Sancar, Pelin Öztekin, Rüzgar Aksoy,Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı yeni dizisi Koca Koca Yalanlar, bu akşam yayınlanan 12. bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Peki, Koca Koca Yalanlar’ın final bölümünde neler yaşandı?

Haberin Devamı

Koca Koca Yalanlar'ın final bölümünde; Ahmet’le evlenmeyi hedefleyen Sude’nin hamile olduğu yalanını söylemesi ile Ahmet’in, Sude’den ayrılma plânları suya düşer. Bunu öğrenen Müjgansa Ahmet’ten uzaklaşmakta kararlıdır. Öte yandan Erdem’le Ahmet’in, Müjgan için birbirleriyle olan rekabeti sürmektedir.Nilgün, kendisini yıllarca aldatan Şahin’den intikamını acı bir şekilde alır. Canan, yakın arkadaşının yaptıklarından haberdar olduğu için Osman’ı da sorumlu tutmaktadır ve bu yüzden onunla evlenmeyi çok istemesine karşın teklifini reddeder.

Ahmet'i nikah masasına oturtmak isteyen Sude, hamile olduğu yalanını söylüyor! Nilgün, kocası Şahin'in kendisini defalarca aldattığını öğrendikten sonra tüm mal varlıklarını üzerine geçirmişti. Şahin, eşinin kendisini affetmesi için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu süreçte Nilgün'ün en büyük destekçileri Müjgan ve Canan olur. Öte yandan Osman, evlenme teklifini kabul etmeyen Canan'ın gönlünü almaya çalışır. Osman, Canan'ı ikna etmeye çalışırken işler istediği gibi gitmez.

Ahmet ile Müjgan'ı ise sürpriz bir haber beklemektedir. Sude, Ahmet'i kaybetmemekte kararlıdır. Hamile olduğunu söyler ve Ahmet ile evlenmek için tüm kozlarını kullanır.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!