Koca Koca Yalanlar 7. bölüm fragmanı yayınlandı... Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Koca Koca Yalanlar 7. bölüm fragmanı yayınlandı... Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 12:14

Koca Koca Yalanlar dizisi dün akşam 6. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sürprizlerle dolu gelişmelerin yaşandığı Koca Koca Yalanlar son bölümüne mahkemede verilen karar damga vurdu. Müjgan'ın annesinin de mahkemedeki tavrı, aralarındaki tüm bağların kopmasına sebep olur. Sude'yi ise büyük bir seçim beklemektedir. Hiçbir şeyi olmayan Ahmet ile ilişkisine devam edebilecek midir? İşte Koca Koca Yalanlar yeni bölüm fragmanı ve son gelişmelerin kısa bir özeti.

Haberin Devamı

Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle paylaşıldı. Ahmet, parasız kalıyor; Sude, bu sevdadan vazgeçiyor! Müjgan, Ahmet'in tüm varlığına mahkeme kararıyla el koymuştur. Ahmet'in çulsuz olduğunu öğrenen Sude ise kendine bir kaçış yolu aramak için Müjgan'ın kapısını çalıyor.
Ahmet ise yeniden Müjgan ile barışmanın yollarını arıyor.

Koca Koca Yalanlar, eğlence dolu bölümüyle 24 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Müjgan, Canan ve Nilgün, Sude'nin kurduğu tuzakla nezarete alınırlar. Buna neden olan kişinin Sude olduğunu öğrendiklerinde ise küplere binerler. Sude, diğer taraftan Osman ve Şahin’in şirketinde çalışmak için Şahin’e şantaj yapmayı sürdürmektedir. Umut, her yıl olduğu gibi ilk gününde okula, annesi ve babasıyla birlikte gitmek ister. Ahmet ve Müjgan çocuklarının bu isteğini bir kere daha yerine getirirler. Öte yandan Ahmet'i affetmeyen Müjgan, boşanmak için hakim karşısına çıkar. Ahmet'in de hazır bulunduğu mahkemede beklenmedik olaylar yaşanır. Müjgan'ın avukatı, Ahmet'ten çocukların eğitim masrafları dışında 10 Milyon TL nafaka ister. Müjgan'ın da şaşırdığı bu miktar, Ahmet'in sonunun başlangıcıdır. Ahmet, Müjgan tarafından gelen bu istek karşısında büyük bir şok yaşar.

BAKMADAN GEÇME!