Kızlarım İçin dizisi bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Kızlarım İçin dizisi bu akşam neden yok Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2018 20:05

Kızlarım İçin dizisinin yeni bölüm fragmanındaki saat bilgisi gözlerden kaçmadı. Başrollerini Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Sanem Yales ve Ahsen Eroğlu'nun başrollerini paylaştığı Kızlarım İçin'in yayın saatinde Bordo Bereliler Suriyeliler filmi yer alıyor. Peki Kızlarım İçin 9. yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak?

Haberin Devamı

Kızlarım İçin dizisi yayınlanan 9. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan seviyesi oldukça yüksek dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatan dizi Kızlarım İçin yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Yaşar, gözlerden uzak sakin bir alanda kızı Kumru ile derin bir konuşma yapar. Kızlarının başına gelen kötülüklerden kendini sebep gören Yaşar için artık uzaklaşma zamanı gelmiştir. İşte, Kızlarım İçin yeni bölüm fragmanı.

Kızları için yaşayan bir babanın son çırpınışları... Önce çok güvendiği Tayfun’un bunca zaman ona yalan söylediğini, Sumru’ya aşık olduğunu öğrenir. Tayfun’a rest çekip tek başına mücadele etmeye başlar.

Haberin Devamı

En sonundaysa Ayten’in sevgilisinin Zübeyir olduğunu öğrenir. Vicdanı bu sefer ona mani olmaz ve Zübeyir’i vurur. Ama Yaşar’ın çilesi henüz bitmemiştir. En beklenmedik anda en beklenmedik şekilde Yaşar ölümle burun buruna gelir.
Diğer tarafta Sumru her şeye rağmen onu bırakmayan Egemen ve Tayfun arasında kalmıştır. Kalbi ve aklı arasında... Sumru nikah masasında, ama kiminle?

BAKMADAN GEÇME!