Kızılcık Şerbeti Ömer kimdir? Barış Kılıç hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? İşte, başarılı oyuncunun biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Kızılcık Şerbeti Ömer kimdir Barış Kılıç hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında İşte, başarılı oyuncunun biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2023 16:04

Kızılcık Şerbeti ikinci sezon hazırlıkları devam ederken dizide Ömer karakterine hayat veren Barış Kılıç’ın kariyeri, oynadığı dizi ve filmler merak ediliyor. Birçok yapımda yer alan Barış Kılıç, oyunculuk kariyerine Kadir İnanır’ın başrolünde oynadığı “Bütün Çocuklarım” dizisi ile başladı. Adını Feriha Koydum dizisiyle tanınan başarılı oyuncu Güllerin Savaşı, Yasak Elma gibi dönemin popüler yapımlarında oynadı. Bir dönem Amerika’da yaşayan başarılı oyuncu şimdilerde ise Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakteriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Kızılcık Şerbeti Ömer’i canlandıran Barış Kılıç kimdir? Barış Kılıç hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? İşte, başarılı oyuncunun biyografisi…

Haberin Devamı

Ömer karakteriyle adından sıkça bahsettiren Barış Kılıç’ın biyografisinde birçok dizi bulunuyor. Barış Kılıç Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi’nde MBA programını alarak yüksek lisansını tamamladı. Amerika’da bir yıl boyunca eğitim alan Kılıç sonrasında oyunculuk kariyerine başladı. Güller’in Savaşı dizisinde gösterdiği başarılı performansın ardından İhracatçılar Birliğİ tarafından verilen En İyi Erkek Başrol Oyuncu ödülünü aldı. Barış Kılıç, Bütün Çocuklarım, Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Yasak Elma Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde rol aldı. Peki Kızılcık Şerbeti Ömer’i Barış Kılıç kaç yaşında ve aslen nereli? İşte, detaylar…

KIZILCIK ŞERBETİ ÖMER KİMDİR?

Malatya doğumlu olan Barış Kılıç, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi’nde İngilizce MBA programını alarak yüksek lisansını yaptı. Amerika’da bir yıl eğitim gördükten sonra yurda dönen Kılıç, oyunculuk kariyerine Kadir İnanır’ın başrolünde oynadığı ''Bütün Çocuklarım'' dizisi ile başladı. Daha sonra “Adını Feriha Koydum” dizisi ile tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu “Güllerin Savaşı”, ''Yasak Elma'' gibi bir çok başarılı yapımda yer alarak, yurtiçi ve yurtdışında da seyircinin takdirini topladı. Barış Kılıç’ın yer aldığı “Güllerin Savaşı” adlı yapımın 55 ülkeye satılması ile dizi, Türkiye İhracat ikincisi oldu. Bu başarı, İhracatçılar Birliği’nden verilen ''En İyi Erkek Başrol Oyuncu'' ödülü ile taçlandırıldı.

Haberin Devamı

Başarılı kariyer çizgisine 2014 yılında “Seni Seviyorum Adamım” adlı sinema filmini ekledi. 2022 yılında ise ''Evlilik Hakkında Herşey'' adlı dizide Gökçe Bahadır ile başrolü paylaştı.

Ekim 2022’de Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile düzenlenen Türk Sinemasının 108.yılı ödül gecesinde ''Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar'' ödülüne de layık görülen oyuncu, şimdilerde ise Kızılcık Şerbeti ile Ömer karakterine hayat vermektedir. Barış Kılıç evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

Barış Kılıç'ın oynadığı diziler

Bütün Çocuklarım

Adını Feriha Koydum

Güllerin Savaşı

Yasak Elma

Evlilik Hakkında Her Şey

Kızılcık Şerbeti

Haberin Devamı

Barış Kılıç'ın oynadığı filmler

Seni Seviyorum Adamım

 

 

BAKMADAN GEÇME!