KIZILCIK ŞERBETİ HELİN KİMDİR? Kızılcık Şerbeti'nde Helin'i oynayan Ebru Destan kaç yaşında, nereli? İşte hayatı ve biyografisi!

Güncelleme Tarihi:

KIZILCIK ŞERBETİ HELİN KİMDİR Kızılcık Şerbetinde Helini oynayan Ebru Destan kaç yaşında, nereli İşte hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2023 00:55

Kızılcık Şerbeti Helin kimdir, sorusu ekran başındakilerin gündemine geldi. Eski manken, şarkıcı ve oyuncu Ebru Destan, Kızılcık Şerbeti dizisine Helin karakteri ile katıldı. Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Helin karakterinin hikayeye nasıl yön vereceği de merak konusu oldu. Manken olarak çalışma hayatına başlayan Ebru Destan, İzmir'de dünyaya geldi. Oyuncu ve eski manken, Cennet'in Gözyaşları dizisinde "Özlem Arısoy" karakterini canlandırdı. Peki, Kızılcık Şerbeti'nde Helin'i oynayan Ebru Destan kimdir, kaç yaşında? İşte, hayatı hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Kızılcık Şerbeti Helin izleyenlerin dikkatini çekti. Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'ne Helin karakteri ile dahil olan Ebru Destan'ın hayatı merak konusu oldu. 2005 yılında Seyhan Müzik etiketiyle Sözümü Yemedim adlı ilk albümünü piyasaya süren Destan, Arka Sokaklar, Yahşi Cazibe, Hayat Bilgisi, gibi dizilerde yer aldı.

KIZILCIK ŞERBETİ HELİN KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Ebru Destan, 24 Eylül 1977 tarihinde dünyaya geldi. Mankenlikten sonra şarkıcılığa adım atan Ebru Destan, ilk albümü Sözümü Yemedim'i 2005 yılında çıkardı. Albümün çıkış parçası "Tokat" ile müzik listelerinde başarı sağlamıştır. İki yıl aradan sonra ikinci albümü Ayrılık Soğuk İklim yayınlandı. Albümden yayınlanan "Boyfriend" şarkısı büyük başarı sağladı. 2008 yılında Ayrılık Soğuk İklim albümünü "Bu Konu Kapandı" şarkısıyla beraber "3 Vakte Kadar" adıyla tekrar piyasaya sürdü. Galerici Mete Okay ile 2011'de evlendi ve bu evlilikten Oktay'la Ali adında 2 oğlu bulunuyor. Ünlü isim 2017 Cennet'in Gözyaşları dizisinde "Özlem" karakterini canlandırdı.

 

BAKMADAN GEÇME!