Kısmetse Olur'da şok: Adnan ve Didem ayrıldı mı?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 13:08

Kısmetse Olur'un popüler çifti Adnan ve Didem'in evde olmaması dünkü bölümü kaçıranların kafasında soru işaretlerine neden oldu. Evlilik yolunda ilerleyen çifti evde göremeyenler 'Kısmetse Olur'da şok: Adnan ve Didem ayrıldı mı?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, ikili neden evde yok? Elendiler mi? Kısmetse Olur'dan son gelişmeler detayda!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un dünkü bölümünde ekran başındakiler büyük bir şok yaşadı. Adaylar yeni haftaya gelinler evindeki Tuğçe ve Didem kavgasıyla başladı. Gelinler evinde çıkan bu kavga, Adnan ve Emre’nin de karşı karşıya gelmesine neden oldu! Didem’in üstüne gelmesinden sıkılan Tuğçe sonunda kendini tutamıyor ve evde büyük bir kaos ortamı yaşandı. Gelin adayının daha fazla hırpalanmasını istemeyen Adnan, Didem'i de alarak evi terk etti. 

Adnan ve Didem Kısmetse Olur’dan ayrıldı mı?

Didem’in üzülmesinden dolayı artık sabrı taşan Adnan, onun elinden tutarak yapımla konuşup evden ayrılma kararı aldı. Didem, Adnan'la birlikte gözyaşları içinde eve veda etti. Tuğçe ve Didem kavgası eve damgasını vurdu! Ekran başındakilerin 'Adnan ve Didem Kısmetse Olur’dan ayrıldı mı?' sorusuna yanıt Seda Akgül'den geldi. Akgül, ikilinin evden ayrıldığını doğruladı ancak Kısmetse Olur kapısının onlara her zaman açık olduğunu söyledi. 

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’da gerilim dolu bir eleme gecesi daha yaşandı. Emre ve Tuğçe ilişkisi evde birçok adayın eleştirisine neden oldu. Emre ile bir ilişkiye başlayan Tuğçe, Melis ve Didem’in oklarına hedef oldu. Melis, Tuğçe konusunda Emre’yi uyarmaya kalktı ancak sert bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. Didem ise başından beri Tuğçe’nin samimi olmadığını ve oynadığını iddia etti. Gelinler evinden gelen bu olumsuz eleştiriler karşısında Emre ise tutumunu bozmadan Tuğçe’yi savunmaya geçti.

Adnan ve Didem arasında ise yeni bir tartışma çıktı. Didem’in önceki bölümlerde söylemiş olduğu “Annemin istemediği biriyle, aşkımdan ölsem de evlenmem” açıklaması üzerine Adnan o kritik soruyu sordu. Adnan Didem’e “Annen dese ki, hayır Didem ben istemiyorum dese, ne olacak?” diye sorunca ortam bir anda gerildi!

GONG GERÇEKTEN ÇALDI MI?

Herkesin büyük bir merak ve heyecanla beklediği gongun ne zaman çalacağı merak konusu oldu. Seda Akgül, bunun sadece bir deneme olduğunu ve adayları gong konusunda bilgilendirme amaçlı olduğunu açıkladı. Gong çaldıktan sonra adayları nelerin beklediğini de sözlerine ekleyen Seda Akgül, gongun peş peşe üç kere çalmasından itibaren büyük finale kadar hiç bir adayın evden gidemeyeceğini ve kimsenin de gelemeyeceğini belirtti.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!