Kısmetse Olur 8 Mayıs fragmanında büyük jest - Kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 8 Mayıs fragmanında büyük jest - Kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 10:43

Kısmetse Olur haftanın finali bölümü hafızalardaki yerini korurken kısa sürede yayınlanan 8 Mayıs fragmanı yine sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini verdi. Artık yeni bir döneme girerek kanald.com.tr üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur'un 8 Mayıs fragmanında haftanın finalinde yaşana gerilimin devam ettiği görülüyor. Aycan ve Didem arasındaki tartışma devam ediyor. Peki, Kısmetse Olur'da en son kim elendi?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur haftanın finali 6 Mayıs Cumartesi günü sabah saatlerinde Kanal D'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Heyecan dolu evlilik programında tansiyon dozu oldukça yüksekti. Haftanın finali bölümünün hemen ardından yayınlanan Kısmetse Olur 8 Mayıs fragmanı ise sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini verdi. Melis, İlkay için özel bir dövme yaptırıyor. Koluna yaptırdığı "İlkMel" dövmesiyle İlkay'a büyük bir jest yapan Melis, nasıl bir tepkiyle karşı karşıya kalacak? Kısmetse Olur'da kim elendi? Yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, evdeki son ve yeni gelişmeler!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 8 MAYIS FRAGMANINDA NELER OLUYOR?

Aycan ve Didem arasındaki anlaşmazlık, Onur ve Adnan dostluğunun sonunu mu getiriyor? Melis, neden Adnan'ın eski dostlarını silmesine tepki gösterdi?
Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında, Melis, İlkay için özel bir dövme yaptırıyor. Koluna yaptırdığı "İlkMel" dövmesiyle İlkay'a büyük bir jest yapan Melis, nasıl bir tepkiyle karşı karşıya kalacak? Gelinler evinde Aycan ve Didem kavgası devam ediyor. Didem, Aycan'la olan arkadaşlığını tamamen bitirdiğini söylüyor. Bu anlaşmalıklar damatlar evinde de tepkilere neden oluyor..

Haberin Devamı

HAFTANIN FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Dün kanald.com.tr üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde Didem ve Aycan arasında yaşanan tartışma eleme bölümüne de yansıdı. Adnan-Didem ve Onur-Aycan çiftleri arasındaki husumet daha da büyüdü.. Gong çalmadan evdeki dengelerin bir anda alt üst olması diğer adayları da etkiledi. Melis, Didem ve Adnan'a karşı aldığı tavırla dikkat çekti. Sert yüzleşmelerin yaşandığı Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde halk oylamasıyla birinci seçilen Didem ve Emre’nin isimleri yazılamazken; arkadaşları tarafından koruma altına alınan Melis ve Adnan da bir hafta daha evde kalmayı garantiledi.

KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Yapılan oylama sonucunda eleme potasına kalan isimler Aycan ile evlilik yolunda ilerleyen Onur ve evden kendi isteğiyle gitmek istediğini sık sık dile getiren Gamze Göktürk oldu. Peki, Kısmetse Olur’dan kim elendi? Kısmetse Olur'da Onur ve Gamze Göktürk arasında yapılan elemede çıkan karar sonucunda Gamze Göktürk eve veda etti.

KISMETSE OLUR’DA YENİ DÖNEM

Kısmetse Olur'un yeni bölümleri bugünden itibaren kanald.com.tr’de izleyicisi ile buluşuyor. Ünlü sunucu Seda Akgül’ün sunumuyla iki sezondur Kanal D ekranında yayınlanan “Kısmetse Olur” 06 Mayıs Cumartesi günü itibariyle yoluna artık internette devam edecek.
İzleyiciler kanald.com.tr’de “Kısmetse Olur” için oluşturulan sayfada programın eski bölümlerini de rahatlıkla izleyebilecek.
Yeni bölümleri ile hafta içi her gün, büyük finali ile her cumartesi saat 10.00’da kanald.com.tr’den yayınlanacak olan program “Kısmetse Olur” ücretsiz olarak izlenebilecek.

 

BAKMADAN GEÇME!