Kısmetse Olur 2 Şubat yeni bölüm fragmanında Seda Akgül'den şok sözler

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 2 Şubat yeni bölüm fragmanında Seda Akgülden şok sözler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 17:40

Kısmetse Olur'un 2 Şubat tarihli yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Sevilen evlilik programı Kısmetse Olur son bölümünde Adnan ve Didem cephesinde ciddi problemler yaşanmış, Adnan'ın romantik masayı terk etmesiyle tansiyon yükselmişti. Kısmetse Olur yeni fragmanında krizin devam ettiği göze çarparken Seda Akgül'ün ikilinin ilişkisine yönelik sözleri şaşırttı. İşte, Kısmetse Olur 2 Şubat yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları!

Haberin Devamı

Kanal D’nin sevilen evlilik programı Kısmetse Olur’da sular durulmak bilmiyor. Haftanın yedi günü ekranlarda olan programın bugünkü bölümünde Adnan ve Didem tekrardan ciddi bir tartışma yaşadı. Romantik yemekte tartışmaya başlayan ikili arasında aile krizi çıktı. Ailesinden habersiz Didem'e evlenme teklifi eden Adnan ise zor durumda kaldı. Adnan'ın ailesinden onayın çıkmaması Didem'i germeye başladı. Çıktıkları her romantik yemekte tartışan çift, bu defa Adnan'ın masayı terketmesiyle daha ciddi bir sorunla karşı karşıya kaldı! Tartışmalı son bölümün ardından gözler, Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Kısmetse Olur 2 Şubat fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

  

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 2 ŞUBAT BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Kısmetse Olur 2 Şubat fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?Tuğçe ve Ünal dostluğu sona mı eriyor! Ünal'la çok iyi arkadaş olan Tuğçe onunla tüm bağlarını koparacak kadar büyük bir tartışma yaşıyor! Birbirlerine ağır ithamlarda bulunan Ünal ve Tuğçe bundan sonra arkadaşlıklarını tamamen bitirecek mi?Kısmetse Olur yeni fragmanında evde çok sıkı iki dost olan Ünal ve Tuğçe'nin arasına kara kedi giriyor! Ünal, Tuğçe'nin evde oynadığını iddia ediyor ve ikili arasında karşılıklı bir tartışma çıkıyor. Ünal'dan duyduğu sözlerden sonra tüm arkadaşlığını silen Tuğçe, ona sitem ediyor! Bu durum üzerine Tuğçe'yi kırmızı odaya çağıran ve konuşmak isteyen Tankut da nasibini alıyor! Peki iki dost arasındaki bu kavga ne kadar sürecek? Tankut'u etkileyen durum ne olacak?

Haberin Devamı

Adnan ve Didem ilişkisinde son durum ne?

Kısmetse Olur son bölümünde aile krizi yaşayan ve aralarında büyük bir tartışma çıkan ikili arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Didem'in söylediğinin aksine, sorumluluk sahibi olduğunu ve her şeye rağmen onu istediğini söyleyen Adnan bu konuda ne gibi bir icraatte bulunacak? Didem, Adnan ile bir türlü aynı fikirde uzlaşamaktan yakınıyor ve onunla girdiği bu yolda bıkkınlık sinyalleri veriyor.

 

BAKMADAN GEÇME!