Kısmetse Olur'da kim elenecek? İşte Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elenecek İşte Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 21:09

Kısmetse Olur'da kim elenecek? Herkesin merakla beklediği soruya yanıt bu gece gelecek. Seda Akgül'ün sunuculuğunu üstlendiği Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde önce gecenin kritikleri yapılacak ardından eleme oylamasına geçilecek. İşte, Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yayınlanan haftanın finali fragmanıyla izleyicilerini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının herkes tarafından oldukça sevilen evlilik programı Kısmetse Olur haftanın finaliyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Sevilen evlilik programının yeni bölümünde Emre ile bir ilişkiye başlayan Tuğçe, Melis ve Didem'in oklarına hedef oluyor. Melis, Tuğçe konusunda Emre'yi uyarmaya kalkıyor ancak sert bir tepkiyle karşı karşıya kalıyor. İşte, Kısmetse Olur haftanın finali fragmanıyla sizlerle birlikte...

Kısmetse Olur halk oylaması bölümüyle ilgili bir açıklama yapılmadı ancak haftanın finali fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur'da gerilim dolu bir eleme gecesi daha yaşanıyor. Önceki gün Emre ile bir ilişkiye başlayan Tuğçe, Melis ve Didem'in oklarına hedef oluyor. Melis, Tuğçe konusunda Emre'yi uyarmaya kalkıyor ancak sert bir tepkiyle karşı karşıya kalıyor. Didem ise başından beri Tuğçe'nin samimi olmadığını ve oynadığını iddia ediyor. Gelinler evinden gelen bu olumsuz eleştiriler karşısında Emre ise tutumunu bozmadan Tuğçe'yi savunmaya geçiyor.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Adnan ve Didem arasında ise yeni bir tartışma çıkıyor. Didem'in önceki bölümlerde söylemiş olduğu "Annemin istemediği biriyle, aşkımdan ölsem de evlenmem" açıklaması üzerine Adnan o kritik soruyu soruyor. Adnan Didem'e "Annen dese ki, hayır Didem ben istemiyorum dese, ne olacak?" diye sorunca ortam bir anda geriliyor! Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.45'te Kanal D'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sevilen evlilik programının son bölümde, gongun eve gelmesi ve evde gong sesinin yankılanması herkesi şaşırttı. Geçen sezon da büyük finalin habercisi olarak bilinen gong, çaldıktan sonra artık evde eleme olmayacağının ve yeni bir adayın da gelemeyeceğinin bir işaretiydi. Bir anda gongun çalması damatlar evinde büyük bir sevinçle karşılanırken, gelinler evinde durum farklıydı. Bekar gelin adayları artık eve yeni aday giremeyeceğini duyunca üzülmüştü. Seda Akgül, eve gelerek bu durumu açıklığa kavuşturdu!
Herkesin büyük bir merak ve heyecanla beklediği gongun ne zaman çalacağı merak konusu oldu. Seda Akgül, bunun sadece bir deneme olduğunu ve adayları gong konusunda bilgilendirme amaçlı olduğunu açıkladı. Gong çaldıktan sonra adayları nelerin beklediğini de sözlerine ekleyen Seda Akgül, gongun peş peşe üç kere çalmasından itibaren büyük finale kadar hiç bir adayın evden gidemeyeceğini ve kimsenin de gelemeyeceğini belirtti. Peki gerçek gon çaldıktan sonra evde neler olacak? Adaylar arasında çıkan tartışmalar alevlenecek mi?

 

BAKMADAN GEÇME!