Kısmetse Olur'da kim elenecek? İşte, Kısmetse Olur finalinde yaşanacaklar!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elenecek İşte, Kısmetse Olur finalinde yaşanacaklar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2017 14:46

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde yaşanacaklar belli oldu. Kanal D'nin sevilen evlilik programının yarın akşam yayınlanacak Kısmetse Olur 5 Şubat tarihli bölümünde Adnan ve Didem ilişkisinde karar veriliyor! Adnan'dan 'alır giderim' çıkışı geliyor. İşte, Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşanacaklar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yayında! Adnan'dan sert çıkış : Huzurumu bozarlarsa Didem'i alır, çıkar giderim! Kısmetse Olur 5 Şubat 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında Adnan ve Didem ilişkisinde karar veriliyor!

Adnan, dışardan gelen baskılardan dolayı sonunda beklenmedik bir çıkış yapıyor! Ünal ve Didem arasında çıkan tartışma, Adnan'ın aldığı kararı etkileyecek mi? Ünal, Didem'in bu kadar tepkisine maruz kalacak ne yaptı? Evde huzursuzluk çıkaran adayları karşısına alan Adnan, ilişkisi konusunda da bu huzursuzluğun yaşanması halinde Didem'i alıp evden çıkacağını söyledi. Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.45'te Kanal D'de!

Akın, Merve'yi hedef alıyor!

Kısmetse Olur'da Akın'a aday gelen ve bu kararından tez zamanda dönen Merve, Akın'ın hedefi oluyor. Barış'la yakınlaşan ancak onda da umduğunu bulamayan gelin adayı neden tüm tepkileri üzerine çekti? Akın, Merve'ye neden güvenmiyor? İkili arasındaki bu gerilim ne zaman sona erecek?

Haberin Devamı

4 ŞUBAT BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hafta boyunca aralarında soğuk rüzgarlar esen Adnan ve Didem çifti arasındaki kriz devaö etti. Didem'le başbaşa konuşmak isteyen Didem, ondan aldığı red cevabı ile hayal kırıklığına uğradı. Adnan'la konuşmak yerine diğer adayları dinleyen Didem, bu davranışının sonucunda ise beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kaldı! Bu kadar üzüntünün ardından Didem ise bir itirafta bulundu. Şimdiye kadar hiç aşık olmadığını anlayan Didem, bundan sonra ne yapacak? Didem'in sert tavırlarından dolayı ondan uzaklaşan Adnan, ailesiyle konuşmaktan vaz mı geçecek? Didem, kendi ailesinden nasıl bir tepki alacak? Ad-Did ilişkisinde son durum ne olacak?

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur 348.Bölüm Fragmanı'nda, Didem'in yüzüğünü çıkarttığını gören Adnan'ın içinde fırtınalar kopuyor. Didem ve Adnan arasındaki günlerdir süren aile krizi, iyice gün yüzüne çıkıyor ve bugünkü hamle ile bu ilişki büyük bir darbe alıyor.

Kısmetse Olur 348. Bölümde neler olacak?

Adnan'la olan ilişkisi evlilik teklifinden sonra sekteye uğrayan gelin adayı Didem, Adnan'ın ailesinden destek göremeyince gergin anlar geçirmişti. Adnan'ın da bu durumda bir şey yapmaması ve sessiz kalması üzerine evde zor zamanlar geçiren Didem, sonunda hiç kimsenin beklmeyeceği bir hamle yaptı! Adnan'ın evlenme teklifi ederken takmış olduğu alyansı parmağından çıkardı! Peki Didem'in bu hamlesinden sonra Adnan, ne yapacak? Didem, bu ilişkiyi sonlandırmaktan yana mı yoksa Adnan bu yüzük olayından sonra harekete geçip ailesini programa getirecek mi?

Haberin Devamı

Nur ve Batuhan'dan bir sürpriz daha!
Kısmetse Olur'un ilk sezonunda tanışıp evlenen Nur ve Batuhan çifti yeni bir haberle konuk olarak eve geliyor. Aşklarının başladığı Kısmetse Olur'da daha önce de konuk olarak gelen çift bebek müjdesiyle herkesin yüzünü güldürmüştü. Bu defa ise ikinci bir mutluluk yaşatmak için gelmişlerdi. Nur ve Batuhan çifti, bebeklerinin cinsiyenin belli olduğunu ve ona koyacakları ismi kırmızıda odada açıklayacaklarını söyledi. Kısmetse Olur'da birlikte oldukları dönemde Adnan'la arası kötü olan Batuhan ve Nur, bu defa ondan gelen adımla aradaki buzları eritecek mi? Adnan, zamanında onların sevgisine inanmadığı için onlardan özür diledi...

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR YARIŞMASININ TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!