Kısmetse Olur 4 Mart fragmanı yayınlandı - İşte, yeni bölümde yaşanacaklar!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 4 Mart fragmanı yayınlandı - İşte, yeni bölümde yaşanacaklar
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 12:36

Kısmetse Olur 4 Mart fragmanı bugünkü bölümün hemen ardından yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında tango rüzgarları esiyor. Eve gelen çift, adaylara dans dersi veriyor. Peki, yeni fragmanda başka neler yaşanacak? Akın ve Tuğçe ilişkisi ise eleştiri yağmuruna tutuluyor. Gelin adayları onların ilişkisini evliliğe yakın görmediklerini konuşuyor. İşte, Kısmetse Olur 4 Mart fragmanında öne çıkan detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’da haftanın finali bölümü için geri sayım başladı. Hafta sonunun yaklaşmasıyla birlikte eleme bölümünde yaşanacaklar merak konusu olurken Kısmetse Olur 4 Mart fragmanı kısa sürede yayınlandı. Kısmetse Olur evinde sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Yeni bölüm fragmanında, eve gelen dansçı çift, tüm adaylara dans dersi veriyor. Kısmetse Olur evinde romantik anlar yaşanıyor. 

Kısmetse Olur 4 Mart Cumartesi yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, tüm adayları bir sürpriz bekliyor. Eve gelen çift, adaylara dans dersi veriyor...Kısmetse Olur evinde sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Yeni bölüm fragmanında, eve gelen dansçı çift, tüm adaylara dans dersi veriyor. Kısmetse Olur evinde romantik anlar yaşanıyor. Akın ve Tuğçe ilişkisi ise eleştiri yağmuruna tutuluyor. Gelin adayları onların ilişkisini evliliğe yakın görmediklerini konuşuyolar. Peki Akın ve Tuğçe'nin yaratmış olduğu bu algının sebebi ne?

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 4 MART FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kısmetse Olur 3 Mart bölümünde, Sevgican ve Kemal arasında tansiyon yükseliyor! Gözde ise Tankut'un yanına giderek onu uyarıyor. Peki Gözde'nin Tankut'u uyardığı konu ne? Kısmetse Olur'da sular durulmuyor. Gözde, bir hışımla damatlar evine gelerek Tankut'u çağırıyor. Tankut'la sert bir konuşma yapan Gözde, ne demek istiyor. Tankut'u neden uyarma gereği duyuyor? Öte yandan Kemal ve Sevgican arasında beklenmedik bir tartışma çıkıyor. Bir anda Kemal'e yükselen Sevgican'ı bu denli kızdıran şey ne? Kemal, onu nasıl sakinleştirecek?

Damat adaylarından Onur'un babası ziyarete geliyor. Aycan ayrılığından sonra zamanlar geçiren Onur, babasını karşısında görünce duygusallaşıyor. Baba - Oğul arasında geçen konuşmalar evdeki diğer adayları da duygulandırdı.

Haberin Devamı

AYCAN NEDEN ELENDİ?

Kısmetse OIur'a bu hafta damga vuran olah evin popüler adayı Aycan hakkında verilen karar oldu. Program sunucusu Seda Akgül, uzun süredir evde olmayan Aycan'ın eve dönüp dönmeyeceği sorularına yanıt verdi. Akgül, Aycan'ın kendilerine bir takım raporlar sunduğunu bu nedenle bir daha Kısmetse Olur evine dönmeyeceğini dile getirdi. Bu kararın ardından gözler Onur'a çevriliyor. Onur ise Aycan'la ilişkisinin bittiğini söyleyerek "Son kez söylüyorum, Aycan'a iyilikler diliyorum. Aycan konusu benim için bitmiştir." diyerek son noktayı koydu.

Aycan'ın eşyalarını toplama kararı alan Onur, bunu yaparken zor anlar yaşadı. Evin her yerinde Aycan'ı ve onunla yaşadığı anıları hatırlayan Onur, gözyaşlarını tutamadı. Onu çok sevdiğinin altını çizen ve ondan bir ışık görse yine kaldığı yerden devam edeceğini belirten Onur, ayrılmış olmalarına rağmen onu unutamadığını söyledi. 

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN!

 

 

BAKMADAN GEÇME!