Kısmetse Olur 25 Aralık haftanın finalinde kim elenecek? Halk oylaması ne durumda?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 25 Aralık haftanın finalinde kim elenecek Halk oylaması ne durumda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2016 11:24

Kısmetse Olur 25 Aralık haftanın finali fragmanı Kanal D tarafından yayına verildi. Kısmetse Olur 25 Aralık haftanın finalinde kim elenecek konusunu gündeme getiren takipçiler, akıllarındaki isimlerin bu listede yer alıp almayacağını merak etti. Onur ve Aycan'ın damga vurduğu Kısmetse Olur 25 Aralık fragmanında, bazı sahnelerde yer alan profiller, Aycan'ın kim elenecek sorusuna yanıt olabileceği imajını verdi. Peki Onur'un sitemkar sözlerinin de yer aldığı fragmanda kim elenecek sorusuna cevap bulunabilecek mi? İşte detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da kim elenecek sorusunun cevap bulacağı 25 Aralık haftanın finali fragmanı yayınlandı. Sevilen programın haftanın final fragmanına damga vuran isimler bu kez Aycan ve Onur oldu. Fragmandaki sahneler Kısmetse Olur'dan bu hafta Aycan'ın elenebileceğini düşündürdü. Onur'un sitem dolu sözleri şüpheleri arttırdı. İşte, 25 Aralık Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı!

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yine eleme bölümünden kısa bir süre önce ekranlardaki yerini aldı. Haftanın kritiklerinin yapılacağı, haftanın olaylarının tartışılacağı, en önemlisi ise 'Kısmetse Olur'da kim elendi?' sorusunun yanıt bulacağı gecede duygusal dakikalar yaşanıyor. Özellikle Onur'un sözleri merak uyandırıyor, Aycan ise göz yaşı döküyorç İşte, Kısmetse Olur 25 Aralık tarihli haftanın finali fragmanı!

Haberin Devamı

 

Her hafta olduğu gibi bu haftada büyük bir merakla beklenen eleme bölümünden gelen görüntülerde hafta içerisinde kıskançlık krizi nedeniyle arası açılan Aycan ve Onur’un aralarındaki gerilimi haftanın finali bölümüne taşıdığı görülüyor. Aycan’ın tavırlarından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Onur, tanıma yolunda olduğu gelin adayına sitemde bulunuyor. İkili arasındaki tartışmaya evinde gözde adaylarından Gökhan’ın dahil olmasıysa tansiyonu daha da yükseltiyor. İlişkilerinde sorunlar bulunan her iki aday da birbirlerine karşı sert cümleler kullanıyor. Asıl bomba ise Kısmetse Olur haftanın finali fragmanının son saniyelerinde yaşanıyor. “Yemin ediyorum uyuşmuş durumdayım ya. Yazıklar olsun! Bunları yapanlara…. Bizi bunlara reva görenlere gerçek olsun ya” sözleriyle evdeki damat adaylarına sitemde bulunan Onur’un gözyaşı dökmesi, Aycan’ın ise “Dayanamıyorum” çıkışı, Kısmetse Olur’da elemeye kalacak isimlerden birinin Aycan olduğunu düşündürüyor. Peki, Kısmetse Olur’dan Aycan mı elenecek? Bu sorunun yanıtı ve daha fazlası 25 Aralık gecesi ekrana gelecek olan Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde!

FİNAL ÖNCESİNDE ŞOK GELİŞME

Kısmetse Olur'un final öncesi bölüm olan 24 Aralık tarihli bölümüne Rabia ve Gökhan çifti arasındaki gelişme damga vurdu. Evin popüler damat adaylarından Gökhan Sara, kesin bir şekilde ayrılık kararı aldığını açıkladı. Programın başından beri Rabia ile ilişki içerisinde olan ancak ilişkilerindeki sorunlara rağmen birlikteliklerini sürdürmeye çalışan Gökhan, Rabia'dan ayrıldı. Gökhan Sara, kesin bir dille ayrılık açıklaması Rabia'yı gözyaşlarına boğdu. Gökhan Sara, Rabia'nın aynı evde olmanın çok zor olduğunu ifade etmesi ardından eleme gecesinde arkadaşlarının kendisini elemesini isteyeceğini söyledi. 

 

BAKMADAN GEÇME!