Farima Zare kimdir? Kısmetse Olur Farima, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Farima Zare kimdir Kısmetse Olur Farima, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 12:41

Farima Zare, Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı oldu. Eve iddialı bir giriş yapan yeni gelin adayının Adnan ile samimi bir diyalog içerisine girmesi hem Didem'in hem de ekran başındakilerin gözünden kaçmadı. Henüz aklında bir aday olmadığını belirten yeni gelin adayı kimin yerine geldiği merak konusu oldu. Peki, Farima Zare kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Farima Zare ilk haftadan tüm dikkatleri üzerine çekti. Daha önce de bir evlilik programında yer alan yeni gelin adayının iddialı sözleri adayları şaşırttı. Kısmetse Olur'daki dengeleri nasıl değiştireceği merak edilen Farima, daha önce Aşk Cafe isimli bir programda boy göstermişti. Peki, aslen İran kökenli olanFarima kimdir, aslen nereli? İşte, hakkında merak edilenler!

Özgüveniyle dikkat çeken Farima Zare, ilk önce damatlar evine girdi ve hayatına ilişkin bilgileri paylaştı. 1992 İran doğumlu olan gelin adayı, psikoloji bölümü mezunu olduğunu ifade etti. Beş senedir Türkiye’de bulunan Farima, pilates ve kick boks eğitmenliğini yapıyor. Farima, damat adaylarının Türkçe’yi çok iyi konuştuğunu söylemesi üzerine Farsça, İngiliz ve Türkçe’nin aynı seviyede olduğunu; Rusça, İspanyolca ve Arapça’yı ise biraz bildiği açıkladı.  Aklında hiçbir aday olmadığını belirten Farima, bir erkekte aradığı özellikleri bana karşı saygı olmalı ve yerine göre nasıl davranması gerektiğini bilmeli şeklinde özetledi. Farima’nın ilişkisini yeni noktalayan Adnan ile yakın sohbet etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

DİDEM'İ RAHATSIZ ETTİ

Kısmetse Olur'un İran'lı yeni gein adayı Farima'nın eve iddialı girişi evin popüler gelin adayı Didem'i beklendik bir şekilde rahatsız etti. Farima'nın da Adnan gibi İran kökenli olması Didem'in aklına kuşku düşürdü. Didem, duyduğu kuşkuyu şu sözlerle ifade etti: "Belki dünya iyisi bir kız ama beni rahatsız eden bir şey var onda" 

 

Farima Zare kimdir Kısmetse Olur Farima, kaç yaşında

SİNEMADA FİLM YAĞMURU / SİNEFİL 

BAKMADAN GEÇME!