Kısmetse Olur 11 Şubat fragmanında şok gelişme! Haftanın finali fragmanında o isim neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 11 Şubat fragmanında şok gelişme Haftanın finali fragmanında o isim neden yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 17:22

Kısmetse Olur son bölümünde haftanın kral ve kraliçesi seçildi. Yollarını ayırma kararı alan Adnan ve Didem, bu hafta ilk kez yan yana geldi. Kısmetse Olur 11 Şubat ve haftanın finali fragmanı da kısa sürede ekranlardaki yerini aldı. Yarınki bölümde Adnan ve Didem cephesinde sürpriz gelişmeler var. Haftanın finalinde gözyaşı dökülüyor. İşte, günler öncesinden yayınlanan Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı ve 11 Şubat’ta yaşanacaklar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur son bölümünde uzun bir aradan sonra kral – kraliçe oylaması yapıldı. Halktan en çok destek gören isimler kral ve kraliçesi belli oldu. Kraliçe seçilen gelin adayı Didem olurken, kral da damat adaylarından Adnan oldu. İkilinin uzun bir zamandan sonra yan yana gelmesi barışma ihtimalini akıllara getirse de AD-Did’çilerin beklediği gelişme olmadı. Son bölümün hemen ardından iki fragman birden geldi. Hem Kısmetse Olur 11 Şubat fragmanı hem de haftanın finali fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kısmetse Olur 11 Şubat Cumartesi 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanına Adnan’ın depresif halleri damga vurdu. Didem ve Tankut'un romantik yemeğini basan Adnan, sakinleşmek bilmiyor. 

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

12 Ocak Kısmetse Olur haftanın finali fragmanında ise Aycan'ın olmaması dikkat çekiyor! Gökhan ve Sibel arasında ise duygusal sahneler göze çarpıyor. Gökhan’ın sözleri daha yeni yan yana gelen ikilinin yeniden elenme riskiyle karşı karşıya olduğunu düşündürüyor.  Öte yandan Tankut ve Kemal arasındaki Tuğçe krizi alevlendi. Kemal'in Tuğçe'ye değer vermediğini söyleyen Tankut'tan tokat gibi sözler! Tuğçe'nin üşüyorum demesine rağmen kılını bile kıpırdatmayan Kemal, Tankut'un oklarına hedef oluyor! Kısmetse Olur'da Onur ve Aycan arasındaki soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor! Bu hafta Aycan'a evlenme teklifi edeceğini açıklayan Onur, önceki gün yaşadığı olumsuz durumlar nedeniyle bu kararından dönecek mi? Onur ve Aycan ilişkisi hakkında önemli kararlar alınırken Aycan neden yok? Aycan'ın fragmanda olmaması akıllara birden fazla soru işareti getirdi? 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 11 ŞUBAT FRAGMANINDA KRİZ ÇIKIYOR

Kısmetse Olur'da geçtiğimiz hafta bir çok kez yüzük atan ve sonunda ayrılık kararı alan Adnan ve Didem ilişkisinde beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Didem ve Tankut, romantik yemeğe çıkıyor. Günlerdir Didem ve Adnan'ın aralarını yapmaya çalışan Tankut, Didem'le baş başa konuşuyor ancak Adnan bu manzara karşısında daha fazla dayanamıyor. Damatlar evinde yemek yiyen Didem ve Tankut'un yanına bir hışımla geliyor. Adnan'ın bu gelişi Tankut'u endişelendiriyor ve Tankut onu sakinleştirmeye çalışıyor. Adnan, Tankut'u dinlemeyip kendi bildiğini yapınca Tankut'un da sesi yükselmeye başlıyor! İletişim kuramadıklarını ve konuşmak için doğru zaman olamadığının altını çizen Tankut, Adnan'ın evden gitmesini rica ediyor. Ancak öfkeden deliye dönen Adnan, Didem'le konuşmadan gitmek istemiyor. Hayatımda gördüğüm en egolu insansın!

Haberin Devamı

Didem'in yanına gelen Adnan ağır konuşmaya başlıyor. Didem hakkında olumsuz yorumlarını peş peşe sıralayan Adnan, onun egolu bir insan olduğunu söyleyince Didem sessizliğini bozuyor! Adnan'ın "Görüdüğüm en egolu insansın" sözüne karşılık o da "Sen de gördüğüm en acımasız insansın" diyerek karşılık veriyor. İkili arasında yeni bir kriz çıkıyor. Didem'in ayrılığı bu kadar kolay kabullenmesini kendine yediremeyen Adnan, sinirle söylemediğini bırakmıyor...
 

BAKMADAN GEÇME!