Kısmetse Olur 2 Mart fragmanında şaşırtan aday: Gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 2 Mart fragmanında şaşırtan aday: Gözyaşlarına boğuldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 11:55

Kısmetse Olur'un bugün ekrana gelen son bölümünde, gelin adayları Onur için kavga etti. Kısmetse Olur 2 Mart Perşembe fragmanı ise kısa sürede yayınlandı. Aycan'la yollarını ayırdıklarını söyleyen Onur, evde ona ait eşyaları topluyor. Aycan'la anılarını toplarken gözyaşlarına boğulan Onur'a arkadaşları destek oluyor! Öte yandan Tuğçe ve Akın aşkında ise sular durulmuyor. İşte, Kısmetse Olur 2 Mart fragmanında yaşananların detayları!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur evinde son yaşananlar hafızalardaki yerini korurken 2 Mart fragmanındaki görüntüler şaşırttı. Bugünkü bölümde gelinler evinde ortalık karıştı Yağmur ve Farima'nın Onur'a talip olması gelinler evindeki rekabeti kızıştırdı!  Gelin adaylarından Sevgican'ın yaptığı taklitler güne damga vurdu. Hem gelin hem de damat adaylarının tek tek taklidini yapan Sevgican bu yönüyle herkesin beğenisini kazandı. Kısmetse Olur 2 Mart fragmanında gözyaşı döken damat adayları damga vurdu.  Aycan ile yolunu ayırdıktan sonra evde zor zamanlar geçiren Onur, Aycan'ın eşyalarını toplarken gözyaşlarını tutamıyor. Tuğçe ve Akın aşkında ise sular durulmuyor. Tuğçe'nin sevgisini hissetmediğini, onu gerçekten sevip sevmediğini anlayamadığını söyleyen Akın, gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 2 MART FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur son bölümünde ortalık fena karıştı. Onur ve Farima yakınlaşmasından sonra Yağmur da Onur'a karşı olan duygularını açığa çıkardı. Farima ile rekabete giren Yağmur, Onur'u etkilemek için ne yapacak? Onur, Farima ve Yağmur arasında mı kalacak yoksa ikisinden birini mi seçecek? Didem ise bu konuda Yağmur'un yanında yer alıp onu Farima'ya karşı daha da kışkırttı. Öte yandan Kemal ve İlkay arasında tartışma çıktı. Önceki bölümde, İlkay'ı saksıya benzeten ve onunla ilgili olumsuz yorumlar yapan Kemal, İlkay'ın tepkisiyle karşı karşıya kaldı. 

Haberin Devamı

AYCAN ELENDİ Mİ?

Kısmetse Olur’un dünkü bölümünde sürpriz bir açıklama vardı. Program sunucusu Seda Akgül, uzun süredir evde olmayan Aycan'ın eve dönüp dönmeyeceği sorularına yanıt verdi. Akgül, Aycan'ın kendilerine bir takım raporlar sunduğunu bu nedenle bir daha Kısmetse Olur evine dönmeyeceğini dile getirdi. Bu kararın ardından gözler Onur'a çevriliyor. Onur ise Aycan'la ilişkisinin bittiğini söyleyerek "Son kez söylüyorum, Aycan'a iyilikler diliyorum. Aycan konusu benim için bitmiştir." diyerek son noktayı koydu.

AYCAN'A NE OLMUŞTU?

Programın evlilik yolunda ilerleyen çiftlerinden biri olan Aycan ve Onur, son haftalarda sık sık tartışma yaşıyor ancak yine de beraberliklerini sürdürüyordu. Ancak Aycan'ın annesinin olumsuz eleştirileri ve Adnan'la daha çok ilgilenmesi ikili arasındaki gerilim had safhaya ulaşmıştı. Onur'la tartıştıktan sonra evdeki diğer gelin adayı Tuğçe ile de karşı karşıya gelen hatta fiziksel temasa geçerek diskalifiye olma durumuna gelen Aycan, her ne kadar pişmanlık yaşa da sorumsuz davranışları damat adayını çileden çıkarmıştı. Onur tüm bu tartışmalarda ardından evlilik teklifi etmekten vazgeçerken; Aycan rahatsızlandığı gerekçesiyle evden bir süreliğine ayrılmıştı.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!