Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 14. son bölümün özeti (4 Aralık)

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Kırmızı Oda 14. son bölümün özeti (4 Aralık)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2020 00:51

Kırmızı Oda 15. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından merak konusu oldu. Cuma akşamları ekranlara gelen Kırmızı Oda dizisinin 4 Aralık tarihli bu haftaki bölümünde Selvi'nin oğlu Yiğit'in ölümüyle ilgili anlattıkları izleyenleri derinden etkiledi. Gerçeklerle bağını koparmış olan Boncuk karakterinin Doktor Hanım'a anlattıkları  ise Kırmızı Oda son bölümünde dikkat çeken diğer gelişmelerden oldu. Peki, Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kırmızı Oda 14. bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Kırmızı Oda 14. son bölümüyle 4 Aralık Cuma akşamı izleyici karşısına çıktı. Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda'da bu hafta Selvi'nin 35 yıl sonra dışarıya adım atması çarpıcı gelişmelerden oldu. Ermiş insanları gördüğünü söyleyen Boncuk'un hikayesi ise Kırmızı Oda yeni bölümünde yer almaya devam edecek. İşte, Kırmızı Oda son bölümüyle ilgili ayrıntılar.

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde;

Doktor Hanım, Rıza'nın (Serhat Nalbantoğlu) şiddetine karşı durabilen büyük oğlu Yiğit'i kaybettiği günü anlatan Selvi'nin (Sema Keçik) acısına ortak olur.
Berna (Sevinç Erbulak), eşiyle boşandıktan sonra kızı Esra'da (Elif Ceren Balıkçı) ortaya çıkan yeme bozuklukları nedeniyle Doktor Deniz'in kapısını çalarken; Aynur, oğlu Bayram'ı sevdiği kızdan vazgeçirmek için Doktor Hanım'la görüştürür.

Haberin Devamı

Boncuk'un (Burcu Biricik) halüsinasyonları esnasında ermişlerle konuştuğunu iddia ederek gerçekle giderek bağını koparması sonucu eşi Sadık (Onur Bilge) çareyi Doktor Hanım'da arar.

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

BAKMADAN GEÇME!