Kırmızı Oda 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Doktor Hanım'ın gizlediği gerçek ne?

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Doktor Hanımın gizlediği gerçek ne
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2020 03:12

Kırmızı Oda 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta cuma akşamları izleyici karşısına çıkan ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan Kırmızı Oda, 2 Ekim tarihli yeni bölüm fragmanına doktor Piraye'nin evliliğinde yaşadığı sorunlar ve danışanın eşini aldattığını söylemesi damga vurdu. Diğer yandan Doktor Hanım'ın gözyaşları içinde ağlaması Kırmızı Oda 5. bölüm fragmanında merak uyandıran anlara sahne oldu. İşte, Kırmızı Oda 5. yeni bölüm 2. fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili bazı ipuçları.

Haberin Devamı

Kırmızı Oda 5. bölümüyle 2 Ekim Cuma akşamı sevenlerinin karşısına çıkacak. Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Kırmızı Oda'nın yeni bölüm fragmanında, Alya'nın annesiyle ilgili anlattıkları dikkat çekti. Yeni oyuncu kadrosuyla bu akşam ekranlara gelecek olan Kırmızı Oda 5. bölüm fragmanı, Deniz, Piraye ve doktorların hayat hikayelerinin anlatılacağının sinyallerini verdi. İşte, Kırmızı Oda yeni bölüm 2. fragmanı.

KIRMIZI ODA 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin 5.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, fragmandan görüntüler;

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

‘Kırmızı Oda’nın dördüncü bölümünde Mehmet’le evlerini ayıran Nesrin yeni hayatına alışmaya çalışırken, Mehmet de yavaş yavaş gerçekleri görmeye başlıyor. Alya nihayet Doktor Hanım’a ailesini ve çocukluğunu anlatmayı kabul ederken, Meliha Doktor Hanım’a ablasını kaybettikten sonra kardeşleriyle birlikte yaşadıklarını anlatıyor. Doktor Deniz ise konuşmayı bırakan beş yaşındaki Leyla’nın sırrını çözüyor.

‘Kırmızı Oda’nın dördüncü bölümünde başrol oyuncularına Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir ve Melisa Sözen eşlik ediyor.

KIRMIZI ODA HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda, Cuma günleri izleyicilerle buluşuyor. Kırmızı Oda'nın tekrar bölümleri ise haftanın belirli günleri izleyicilerin karşısına çıkıyor.

KIRMIZI ODA KONUSU NE?

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanan “Kırmızı Oda” dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak!

BAKMADAN GEÇME!