Kırlangıç Fırtınası 6. bölüm fragmanı yayında: Ülfet öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Kırlangıç Fırtınası 6. bölüm fragmanı yayında: Ülfet öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 12:16

Kırlangıç Fırtınası yeni fragmanı son bölümünün hemen ardından izleyicileriyle buluştu. Meryem'in gerçekleri öğrendiği Kırlangıç Fırtınası 6. bölüm fragmanının son saniyelerinde Ülfet'in kıyıya vurmuş bedeni merak uyandırdı. Peki, bir kez daha abisinin şiddetiyle sarsılan Ülfet öldü mü? Kırlangıç Fırtınası yeni fragmanı ve son bölümde yaşananlar detayda!

Haberin Devamı

Kırlangıç Fırtınası dün akşam 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yayın saati bir günlük değişen dizinin son bölümüne Kudret ve Ülfet'in yüzleşme sahnesi damga vurdu. Yıllar sonra karşı karşıya gelen iki kardeşin yüzleşmesinde Kudret'in acımasızlığı bir kez daha gün yüzüne çıtı. Son bölüm finali kafalarda soru işareti bırakmışken Kırlangıç Fırtınası'nın yeni fragmanındaki görüntüler, 'Ülfet öldü mü?' sorularına neden oldu. İşte, sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini veren Kırlangıç Fırtınası 6. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ülfet’in Kudret’i ihbar etmesi ve suçüstü yakalatması Kudret için büyük bir darbe olur. Ülfet’in artık asla geri adım atmayacağını anlayan Kudret, Ülfet’i hafife almaması gerektiğini iyiden iyiye anlar. Ülfet artık Kudret için en büyük tehlike haline gelir. Abi kardeş düellosu tüm şiddetiyle devam etmektedir. Maral ve Yusuf arasındaki yakınlık Şahin’i rahatsız etmeye başlar. Adını koyamadığı aşkı, kardeşi ve sevdiği arasına sıkışan Şahin geri dönülmez bir yola girmek üzeredir. Fikret ve Zehra arasındaki gerilim gitgide yükselirken Fikret’in yaptıklarına dayanamayan Zehra için artık konak yaşanmaz hale gelir. Çıkış yolu arayan Zehra çareyi nerede bulacak? Hikmet ve konaktakiler Zehra’nın vereceği karardan nasıl etkilenecekler?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kudret ve Fikret öldü zannettikleri Ülfet’i düğünde karşısında görünce şok olurlar. Ülfet’in varlığından artık herkesin haberdar olması Kudret ve Fikret’i iyice köşeye sıkıştırır. Konak içinde Kudret ve oğulları arasındaki gerginlik tırmanmaktadır.Gücü sorgulanan Kudret önüne gelen herkese saldırmaya başlar ve bu durumdan en büyük payı Meryem alacaktır.

Zehra’yı susturamayacağını anlayan Fikret Hanım, akla hayale gelmeyecek bir tuzakla Zehra’nın iplerini eline alır. Ancak Fikret Hanımın hesap edemediği şey Hikmet’in karısına karşı duyduğu güven ve sevgisidir. Yusuf ve Maral arasındaki yakınlaşma, en başta çok umursamadığını düşünse de artık Şahin için dayanılmaz hale gelmektedir. Acaba Şahin ve Yusuf’un arası Maral yüzünden açılacak mı? Fikret ve Kudret, Ülfet’e olan öfkelerini konak halkına eziyet ederek çıkarırken Ülfet tüm bunlara sessiz kalamaz ve Kudret için belki de en güçlü darbelerinden birini indirir.

 

BAKMADAN GEÇME!