Kırgın Çiçekler 91. yeni bölüm fragmanında Eylül vuruldu mu?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 91. yeni bölüm fragmanında Eylül vuruldu mu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2017 16:15

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekler'in 91. bölümünde Meral, Ejder'in son hamleleriyle köşeye sıkışırken; Eylül, başını belaya sokuyor. Peki yeni bölüm fragmanında patlayan silah Eylül'e zarar verdi mi? Eylül vuruldu mu? İşte Kırgın Çiçekler 91. yeni bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler yayınlanan 91. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Ejder, Meral'in gerçek torun olmadığını açıklar.  İşte, Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ejder, Meral'in gerçek torun olmadığını açıklar. Zehra bütün planın bozulduğunu düşünerek Meral'i yüz üstü bırakır. Meral panikleyerek Kader'e gerçeği anlatmaya karar verir. Sadri, Ejder ve Macide'nin ilişkisini öğrenir. Eylül ve Büşra hiç beklemedikleri bir tehlikenin ortasında kalır. Ali, Eylül'ü kurtarmak için kararlıdır. Çocuklar için endişelenen Feride ve Toprak büyük korku yaşar. Songül ve Güney arasında kriz büyür. Ciddi bir kavgaya tutuşurlar. Songül, Güney'i evden kovar. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Serkan ve Cemre'nin romantik gecesi kabusa döner. Serkan bayılınca hastaneye giderler. Doktor kanser teşhisi koyunca Cemre yıkılır. Feride, komiser Ali'nin teklifiyle çocuk şube için danışmanlık yapmaya başlar. Yeni gelen dava dosyası herkesin kanını dondurur. Güney'in Zehra'ya tahammülü kalmayınca evde ipler gerilir. Kader, kendisini savunmayan Meral'i kardeşlikten siler. Sadri Bey'in yeğeni Ejder yanlarına taşınınca Meral için zor günler başlar. Ejder, Meral'in gerçek torun olduğuna inanmayarak geçmişini araştırmaya başlar…

BAKMADAN GEÇME!