Kırgın Çiçekler 86. yeni bölüm fragmanında kızlar organ mafyasının eline düşüyor

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler  86. yeni bölüm fragmanında kızlar organ mafyasının eline düşüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 12:51

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dram yüklü sahneleriyle ön plana çıkan Kırgın Çiçekler'in 29 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan 86. bölüm fragmanına kızların organ mafyasının eline düştüğünü düşündüren görüntüler damga vurdu. Peki, yeni bölümde neler olacak? Kızlar kendilerini bekleyen tehlikeden kurtulabilecek mi? İşte, Kırgın Çiçekler 86. yeni bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı çarpıcı detayların ipucunu verdi. Geçtiğimiz hafta Meral’in öğrendiği gerçekle final yaparak merakta bırakan Kırgın Çiçekler’in 86. bölümünde kızları korkunç bir tuzak bekliyor. Peki, organ mafyasının eline düşen kızlar kurtulacak mı? Kader, kendisine yalan söyleyen Meral’i affedecek mi? Kırgın Çiçekler yeni bölümünden ilk görüntüler detayda!

Kırgın Çiçekler yeni bölümde; Ayhan’ın yazdığı mektupla gerçekleri öğrenen Meral, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Hiçbir şey olmamış gibi yapmakla en yakın arkadaşına ihanet etmek arasında gidip gelse de Meral’e gerçekleri anlatmaya karar verir. Ancak Zehra bir kez daha aklını çelince Sadri’nin torunuymuş gibi davranmaya devam eder. Nitekim gerçekler bir şekilde Kader’in önüne çıkacaktır. Öte yandan Kemal belasından kurtulan kızları kötü bir sürpriz daha beklemektedir. Her hafta başka bir şok yaşayan kızlar bu kez organ mafyasının hedefi haline gelir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 Kırgın Çiçekler dizisinin son bölümünde Meral kendisini torunu zanneden Sadri ile tanışır. Yaşlı adam, Meral'in torunu olduğunu ilan eder. Karısı Macide, mirasa bir ortakçı gelmesinden hiç hoşlanmaz. Zehra, Songül ve Güney'in sınav için bıraktığı parayı harcar. Songül çok zor durumda kalır. Kızlar, Meral'in hayal kırıklığı yaşamasından endişe ederlerken, Meral lüks yaşama hemen kendini kaptırır. Evde kendine doğum günü partisi düzenlerken babası olduğunu sandığı Ayhan'ın eşyaları arasında her şeyi değiştirecek bir mektup bulur.

BAKMADAN GEÇME!