Kırgın Çiçekler yeni bölümlerinde artık o isim olmayacak!

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni bölümlerinde artık o isim olmayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 11:23

Kırgın Çiçekler dizisinin dün ekrana gelen bölümünde duygusal bir veda sahnesi gerçekleşti. Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Cansu Fırıncı, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Gökçe Akyıldız ve Arif Diren gibi isimlerin paylaştığı fenomen dizi Kırgın Çiçekler'de Songül'ün babası öldü. Ruhi Sarı'nın hayat verdiği Sadullah karakteri Kırgın Çiçekler yeni bölümlerinde olmayacak.

Haberin Devamı

Dram yüklü sahneleriyle öne çıkan Kırgın Çiçekler son zamanlarda sık sık ayrılık haberleriyle gündeme geliyor. Pazartesi günleri yayınlanan Kırgın Çiçekler'in dün ekrana gelen bölümünde Songül'ün babası Sadullah karakterine hayat veren Ruhi Sarı ölerek diziye veda etti.​ Kısa bir süre önce de dizinin başından beri kadroda olan ve Eylül'ün annesi Mesude karakterini canlandıran Derya Artemel, ayrılmıştı. Mesude, Eylül'ün üvey babası Kemal'in bıçak darbesi sonucunda hayatını kaybetmişti. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırgın Çiçekler dizisi dün akşam 80. bölümüyle ekrana geldi. Her anıya heyecan yarayan dizinin son bölümünde Eylül, Büşra'yı kurtarmak için Kemal'le görüşmeye razı oldu. Ona kimse engel olmasın diye kızlara ve Serkan'a haber vermedi. Öte yandan Songül, babasını kaybetmenin acısıyla kahroldu. Final sahnesinde ise hem Eylül hem de Kader Eylül'ün elinde geçti. İkilinin akıbetini merak eden dizi takipçileri Kırgın Çiçekler 81. yeni bölüm fragmanını şimdiden araştırmaya başladı.  Peki, yeni fragman yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kırgın Çiçekler 80. bölümünde Eylül, Büşra'yı kurtarmak için Kemal'le görüşmeye razı olur. Ona kimse engel olmasın diye kızlara ve Serkan'a haber vermez. Eylül'ün korktuğunu anlayan Kemal, vazgeçmesin diye Büşra'ya zarar vermekle tehdit eder. Serkan ve Meral'in ilk sahne aldığı gece kızlar ve Feride onları dinlemeye gider. Songül geri döndüğünde Sadullah'ı baygın bulur. Nefes almadığını fark edince büyük bir şok yaşar… Annesi gibi babasını da kaybetmek üzeredir…

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Songül tefeciler tarafından rehin alınır. Güney, Songül'ün hayatını kurtarmak için iki saat içinde istedikleri parayı bulmak zorundadır. Durumu öğrenen Sadullah evi satmak için Zehra'dan tapuyu ister. Serkan, Nazan'ın Kemal'le iş birliği yaptığını öğrenince evi terk ederek Eylül'ün yanına yerleşir. Serkan'ı evde gören Kemal deliye döner. Eylül'ü iyice köşeye sıkıştırmak için korkunç bir plan yapar. Eylül iki kardeşi arasında bir tercih yapmak zorunda kalır… 

 

BAKMADAN GEÇME!