Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı: Kemal bıçaklayacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı: Kemal bıçaklayacak mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 14:37

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Her hafta başka bir dramla kalplere dokunan Kırgın Çiçekler'in 76. bölümünde Songül için kına gecesi düzenleniyor. İntikamını almaya kararlı olan Kemal, elindeki bıçakla Mesude'nin karşısına çıkıyor. İşte, Kırgın Çiçekler yeni fragmanı!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler'in yeni fragmanında sahneler dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Yetimhanede yetişen genç kızların yaşadıkları zorluklara dikkat çeken senaryo örgüsüyle kalplere dokunan Kırgın Çiçekler 76. bölümüyle izleyici karşısına çıacak. Dizinin bu akşamki bölümünde eğlenceli sahneler ve gerilim bir arada. Songül ve Güney evliliğini kutlamak isteyen kızlar, kına gecesi düzenleyecek. Elinin intikamını almak için geri dönen Kemal, eline aldığı bıçakla Eylül’ün annesinin kapısına dayanacak.  Songül ile Atakan’ın kına gecesinin yapıldığı esnada evin taşlanması ise Kırgın Çiçekler’in 76. bölümüne damga vuracak. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, bu haftaki bölümden ilk görüntüler!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kemal'in tehdit telefonundan sonra Eylül korku içinde kalır. Feride kızları korumak için, üniversite sınavından sonra başka bir yurda göndermek ister. Kızlar başka çare kalmadığından kabul ederler. Eylül, Serkan ve Cemre ile yüzleşir. Serkan, Cemre'den hoşlandığını inkâr etmez. Kızlar Songül'e kına gecesi yapar. Ev aniden taşlanınca herkes panikler. Kemal, Eylül'e ulaşmak için yeni bir yol bulur. Mesude, Eylül'ü korumak için Kemal'e tuzak kurar. Kemal ve Mesude karşı karşıya gelir… 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kemal elini keserek hastaneden kaçar. Haberi alan kızlar korku içinde kalır. Kemal elinin intikamını almak için yemin eder. Defne'nin aniden ortadan kaybolmasıyla herkes panikler. Defne'yi Kemal'in kaçırdığına ikna olan Nazan, Eylül'e cephe alır. Songül ve Güney, Zehra'nın eski evini kiralar. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isterken, Selin peşlerini bırakmaz. Eylül hastaneden taburcu olarak eve döner. Mesude artık iyi bir anne olmaya çalışsa bile Eylül için geçmişin acılarını unutmak zor olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!