Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 23:21

Kırgın Çiçekler dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler adeta nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından büyük ilgisini çeken dizisi Kırgın Çiçekler'de heyecan doruktaydı. Dramatik dakikalarıyla izleyicileri etkileyen Kırgın Çiçekler'in son bölümünde izleyiciler şoke eden dakikalar yaşadı. Son bölümde Kemal elini keserek hastaneden kaçtı. Haberi alan kızlar korku içinde kaldı. Kemal elinin intikamını almak için yemin etti ve korku dolu anlar başladı. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Kırgın Çiçekler 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle tansiyonu yüksek sahneleriyle kaldığı yerden devam etti. Ekran başındakileri hüzünlü sahnelere tanık eden Kırgın Çiçekler son bölümünde tüm yaşananlara rağmen inadını sürdüren Kemal, Eylül'den ve Mesude'den intikam almak için polisten kaçtı. Henüz yeni kendisine gelen Eylül ise aldığı telefonla büyük bir şok yaşadı. Songül ve Güney, Zehra'nın eski evini kiraladı. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isterken, Selin peşlerini bırakmadı. Peki, Kırgın Çiçekler 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler 76. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Kemal elini keserek hastaneden kaçar. Haberi alan kızlar korku içinde kalır. Kemal elinin intikamını almak için yemin eder. Defne'nin aniden ortadan kaybolmasıyla herkes panikler. Defne'yi Kemal'in kaçırdığına ikna olan Nazan, Eylül'e cephe alır. Songül ve Güney, Zehra'nın eski evini kiralar. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isterken, Selin peşlerini bırakmaz. Eylül hastaneden taburcu olarak eve döner. Mesude artık iyi bir anne olmaya çalışsa bile Eylül için geçmişin acılarını unutmak zor olacaktır.

Haberin Devamı

 

 Kırgın Çiçekler son bölüm özeti

Kemal tarafından kapana kıstırılan Cemre ve Serkan inşaat çukurunun içinde ölümle burun buruna gelir. Feride, Toprak ve kızlar Cemre'nin yokluğunu fark ederek telaşlanır. Güney ve Songül nikâh masasına oturunca Sadullah, Songül'ü evlatlıktan reddeder. Ayağa kalkan Mesude, Kemal'i bıçaklar. Kemal ölmek üzereyken hastaneye kaldırılır. Kızlar büyük bir açmazın içine düşer. Eylül'ün hayatının kurtulması için Kemal'in yaşaması gerekmektedir. Endişe ile beklerken, Kemal herkese çok kötü bir sürpriz hazırlar.Kemal tarafından kapana kıstırılan Cemre ve Serkan inşaat çukurunun içinde ölümle burun buruna gelir. Feride, Toprak ve kızlar Cemre'nin yokluğunu fark ederek telaşlanır. Güney ve Songül nikâh masasına oturunca Sadullah, Songül'ü evlatlıktan reddeder. Ayağa kalkan Mesude, Kemal'i bıçaklar. Kemal ölmek üzereyken hastaneye kaldırılır. Kızlar büyük bir açmazın içine düşer. Eylül'ün hayatının kurtulması için Kemal'in yaşaması gerekmektedir. Endişe ile beklerken, Kemal herkese çok kötü bir sürpriz hazırlar.

BAKMADAN GEÇME!