Kırgın Çiçekler son bölümün ardından 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler son bölümün ardından 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 23:33

Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle izlenen dramatik dizisi Kırgın Çiçekler son bölümüyle yine ekranlara damga vurdu. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde oldukça ilginç dakikalar yaşandı. Son bölümde babasıyla yeni bir hayat kurma hayalleri kuran Songül ve ona destek olan kızlar ise Sadullah’ın komşusu Zehra yüzünden yeni bir tehlikeyle karşı karşıya geldi. Son bölümün ardından izleyiciler 64. bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Kırgın Çiçekler 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde yine hüzün ön plandaydı. 63. bölümüyle ekran macerasını sürdüren Kırgın Çiçekler’de bu hafta Kader, kardeşini kaybetmenin yasını tutarken yaşadığı bunalım nedeniyle öz oğlunun canına kıyan Banu, tutuklandı. Öte yandan babasının tuttuğu eve giden Songül’ün başı yeni komşuları nedeniyle belaya girdi. Nefes kesen son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Kırgın Çiçekler 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


Yeni bölümde Kardeşinin ölümüyle alt üst olan Kader, bunalıma girer. Depresyona giren Banu ise tutuklanır. Kızlar ve Feride, Kader'in yeniden hayata bağlanması uğraşmaktadır. Cenk, Kader'den uzaklaşır. Öte yandan Sadullah ve Kader cephesinde de güzel bir gelişme olur. Kendisine kalan mirası değerlendirmeye karar veren Sadullah, küçük bir ev alır. Ancak Kader’i yalnız bırakmayan istemeyen Songül, eve gidemez. Güney’in duruma müdahale etmesi üzerine iki yakın arkadaşın arası bozulur. Meral ise bambaşka hayaller peşindedir. Emre’nin asistanlık yaptığı moda dergisi için kamera karşısına geçer. Moda çekimine Eylül’ün de dahil olması üzerine işler karışır. Babasıyla yeni bir hayat kurma hayalleri kuran Songül ve ona destek olan kızlar ise Sadullah’ın komşusu Zehra yüzünden yeni bir tehlikeyle karşı karşıya gelir. 

Haberin Devamı

YENİ BİR İSİM

Yetimhanede kalan kızların umut dolu yaşam mücadelesini ekrana taşıyan Kırgın Çiçekler ekibine yeni bir isim dahil oldu. Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı diziye Esra Dermancıoğlu transfer oldu. Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki Fatmagül’ün yengesi rolüyle tüm dikkatleri üzerine çeken Esra Dermancıoğlu, yeni dizisinde Sadullah’ın komşusu Zehra karakterini canlandıracak.

BAKMADAN GEÇME!