Kırgın Çiçekler dizisi yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler dizisi yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2018 23:27

Kırgın Çiçekler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini şoke etmeye devam etti. Her pazartesi akşamı izleyicileriyle buluşan dramatik dizi Kırgın Çiçekler'in son bölümünde Kader'in şirketinin kasasının boşaldığını duyan Meral, Ejder ve Macide'yle yüzleşti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisi yayınlanan son bölümüyle hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Songül doktor kontrolünde bebeğin cinsiyetini öğrenmek istedi. Sürpriz kalmasını isteyen Güney, duymamak için her yolu denedi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kader'in şirketinin kasasının boşaldığını duyan Meral, Ejder ve Macide'yle yüzleşir. Her şeyi Kader'e anlatacağını söyleyince Macide, Meral'e para teklif eder. Songül doktor kontrolünde bebeğin cinsiyetini öğrenmek ister. Sürpriz kalmasını isteyen Güney, duymamak için her yolu dener. Feride ve Toprak, Büşra'nın sınıf arkadaşına yardım etmek isterken, başları belaya girer. Nazan'ın evine yerleşen Yavuz, herkesin güvenini kazanırken, karanlık yüzünü saklamaktadır. Macide ortadan yok olunca, Kader'in bütün servetini çaldığı ortaya çıkar.

BAKMADAN GEÇME!