Kiralık Aşk 61. bölüm fragmanında şaşırtan öpüşme sahnesi

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 61. bölüm fragmanında şaşırtan öpüşme sahnesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2016 10:15

Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanı izleyicilerini bekletmeden yayınlandı. Cuma akşamı kaldığı yerden devam edecek olan Kiralık Aşk 61. bölüm fragmanına öpüşme sahneleri damga vurdu. Peki, yeni bölümde sıcak dakikalar yaşayacak ikili kim? Defne ve Ömer aşkında neler yaşanacak? Kiralık Aşk 61. bölüm fragmanı ve yeni bölümün en çarpıcı detayları haberimizde!

Haberin Devamı

Kiralık Aşk'ın son bölümü ardından yayınlanan yeni fragman nefes kesti. Cuma günlerinin romantizm dozu yüksek dizisi Kiralık Aşk 61. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde sürpriz yakınlaşmalar ve sıcak dakikalar yaşanıyor. Sinan ve Seda arasındaki çekim had safhaya ulaşıyor. Ömer ve Defne, aşkı yeniden alevleniyor. İşte, çok konuşulacak Kiralık Aşk 61. bölüm fragmanı!

Kiralık Aşk son bölümde; Bahis kapalı, artık tüm kartlar açıldı. Ömer, Pamir’in Kiralık Aşk olduğunu öğrendikten sonra bunu Defne’ye söylüyor mu? Pamir, Ömer’in Defne’ye gideceğinden emin ve o da kozlarını öne sürüyor. Heyecan dolu kaçış, kovalamaca ve aksiyonlu bölümde sır perdesini kim aralıyor?

Bir yanda Kiralık Aşk gerçeği yer yakarken, diğer yanda Defne’nin başına gelen olay birçok sürprizi de beraberinde getiriyor. Defne’ye bu durumda aşkla ve şevkatle bakan kim? Pamir, Ömer, Defne üçgeni yine nefesleri kesiyor… Defne Ömer yakınlaşması görülmeye değer… Defne ve Ömer aşkı yine doludizgin… Aşk kaldığı yerden devam ediyor!

Haberin Devamı

Neriman oyun için kendinden daha güçlü bir ortak seçtiği için pişman. Pamir şimdi oyunun neresinde? İso, artık Ayşegül’ün sevgisinden emin ve ne yapacağını şaşırmış durumda. Bilmediği sularda kaybolan İso’nun sürpriz dert ortağı hepimizi şaşırtıyor.

Büyük aşklar mücadeleyi sever, çünkü her engelden sonra aşk biraz daha güçlenir. Peki Ömer bu mücadelenin kazananı olacak mı?

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!