Kimse Bilmez'in 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Kimse Bilmezin 19. bölüm fragmanı yayınlandı Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2019 20:49

Pazar akşamları seyirci karşısına çıkan Kimse Bilmez'in bu hafta ekranlara gelecek olan 19. bölümünün fragmanı yayınlandı. Kimse Bilmez'in bu haftaki bölümünde, yıllar sonra Ali ile yüzleşmek isteyen Köksal, silahlı saldırıda ağır yaralanacak. Uygar ise Ali'ye kardeşinin kim olduğunu bildiğini söyleyecek. Peki, Kimse Bilmez'in yeni bölümünde başka neler olacak? İşte, yeni bölümle ilgili ipuçları.

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez, 27 Ekim Pazar akşamı sevenlerinin karşısına çıkacak. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde neler olacağı ise, şimdiden izleyenler tarafından merak konusu oldu. İşte, Kimse Bilmez'in 19. bölüm fragmanı ve kısa özeti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kimse Bilmez'in yeni bölümünde, Köksal yıllar sonra ile ile yüzleşmek istersen uğradığı silahlı saldırıda yaralanır. Aslında tek istediği Ali'yi korumaktır.
Babasının yıllardır taşıdığı sırrı sevdiği adamla paylaşmak isteyen Sevda ise nasıl bir tepki ile karşılaşacağını bilmez. Pilot ise Duygu'ya evlenme teklifi etmesi sonrası ailesi tarafından ne tepki alacağını tahmin edemez.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!