Kim Milyoner Olmak İster 2024 konuğu Yasemin Sakallıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Hayatı ve biyografisi!

Güncelleme Tarihi:

Kim Milyoner Olmak İster 2024 konuğu Yasemin Sakallıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı Hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2023 18:03

Atv’nin fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programı ile bu akşam ekranlara geliyor. Oyuncu Yasemin Sakallıoğlu da Milyoner’in konukları arasında yer alıyor. Sosyal medyada çektiği videolarla da tanınan Sakallıoğlu çeşitli dizilerde ve filmlerde rol aldı. Peki, Yasemin Sakallıoğlu kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte Yasemin Sakallıoğlu dizileri ve filmleri!

Haberin Devamı

Kim Milyoner Olmak İster 31 Aralık Pazar akşamı yılbaşı özel programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunucu koltuğunda oturduğu Kim Milyoner Olmak İster’in yılbaşı konukları arasında Yasemin Sakallıoğlu yer alıyor.

YASEMİN SAKALLIOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Yasemin Sakallıoğlu, üç kardeşin en küçüğü olarak 1988’de İstanbul’da doğdu. Bebekken Rize’ye gönderildi ve 6 yaşına kadar orada yaşadı. Sonra yeniden İstanbul’a gönderildi. Düz liseden mezun olduktan sonra bankacılık yapmaya başladı. Konservatuar eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.

Sosyal medyada çektiği komik videolarla bir fenomen haline geldi. Yapımcıların dikkatini çeken Yasemin Sakallıoğlu, 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu. Şahan Gökbakar önderliğinde Zengo isminde ilk Sinema filmini çeken Yasemin Sakallıoğlu, 11 Mart 2021 tarihinde nikah masasına oturdu.

BAKMADAN GEÇME!