Kılıbık filmi nerede, kaç yılında çekildi? Kılıbık filmi konusu ve oyuncuları!

Güncelleme Tarihi:

Kılıbık filmi nerede, kaç yılında çekildi Kılıbık filmi konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2023 19:20

Senaryosu Osman F.Seden tarafından yazılıp Uğur İnan tarafından yönetilen Kılıbık filmi Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Başrollerinde Kemal Sunal ve Nevra Serezli’nin yer aldığı film izleyicilere nostaljik dakikalar yaşatıyor. Peki, Kılıbık filmi nerede, kaç yılında çekildi? İşte konusu ve oyuncuları…

Haberin Devamı

Başrollerini Kemal Sunal ve Nevra Serezli’nin paylaştığı Kılıbık filmi 29 Nisan Cumartesi akşamı izleyiciyle buluşuyor. Senaryosu Osman F.Seden tarafından yazılıp Uğur İnan tarafından yönetilen film izleyicilere keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatmayı başarıyor. Filmde kılıbık, karısının sözünden çıkmayan saf bir adamın hikayesini konu ediyor.

KILIBIK FİLMİ NEREDE, KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ?

Kılıbık filminin çekimleri 1983 yılında gerçekleştirilmiştir. Filmin çekimleri İstanbul, Sarıyer Reşitpaşa Şirin Sokak'ta yapılmıştır.

KILIBIK FİLMİ KONUSU

Genç bir adam olan Kamil’in hayatı evi ve eşinden ibarettir. İşinden evine, evinden işine gidip geldiği hayatında, karısı ne derse onu harfiyen yerine getirmektedir. Geçimini zor sağlayan Kamil, ev kirasını ödeyemez hale gelince kapının önüne konulmakla tehdit edilir. Ev sahibi Müslüm, Kamil’i evden çıkarmak için uğraşsa da bir türlü sonuca varamaz.

Haberin Devamı

Sadece karısı tarafından değil, çevresindeki insanlar tarafından da hor görülen Kamil’in hayatı, bir yanlış anlaşılma sonucu bambaşka bir hal alır. Kamil, yaşanan bir yanlışlık sonucu Karabela isminde bir katil olarak tanınmaya başlar. Bu durumun etrafa yayılması da insanların Kamil’e artık başka bir gözle bakılmasına neden olur. Karısı dahil mahalledekiler tarafından saygıyla karşılanan Kamil’in bu şaşalı dönemi çok uzun sürmez.

KILIBIK FİLMİ OYUNCULARI

Kemal Sunal - Kamil

Nevra Serezli - Mihrimah

Ali Şen - Müslüm

Sümer Tilmaç - Arabacı Niyazi

Günay Girik - Erol

Billur Emre - Şenay

Reha Yurdakul - Komiser

Gönül Genç - Müslüm'ün Kızı

Yadigar Ejder - Niyazi'nin Adamı

Giray Alpan - Niyazi'nin Adamı

Yusuf Çetin - Niyazi'nin Adamı

Günay Güner - Niyazi'nin Adamı

Gökhan Mete - Bakkal Halil

Muzaffer Civan - Kasap Mehmet

Hüseyin Kutman - Patron

Adem Taşay - Antrenör

Cevdet Arıkan - Savcı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!