Kerem Bursin kimdir, kaç yaşında? Kerem Bursin O Ses Türkiye sahnesinde

Güncelleme Tarihi:

Kerem Bursin kimdir, kaç yaşında Kerem Bursin O Ses Türkiye sahnesinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2020 15:14

Kerem Bursin, O Ses Türkiye yılbaşı özel programının tanıtımına damga vuran isimlerden biri oldu. Yabancı bir şarkı ile O Ses Türkiye sahnesine çıkan Kerem Bursin, meslektaşı ve Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel'i jüri koltuğunda görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Peki, Kerem Bursin kimdir, kaç yaşında? İşte Kerem Bursin'in hayatıyla ilgili bilgiler...

Haberin Devamı

Bursin, 4 Haziran 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babasını işi gereği çocukluğunda farklı farklı ülkelerde geçiren Bürsin, liseyi Teksas’ta okudu. Üniversite eğitimi için Boston’a taşınan Kerem Bursin, Emerson College’da oyunculuk eğitimi alarak mesleğine ilk adımı attı. Birçok ünlü isimden de oyunculuk dersi alan Bursin, daha sonra Türkiye’ye gelerek oyunculuk yapmaya başladı. 2013 yapımı “Güneşi Beklerken” dizisinde Hande Doğandemir ve Emre Kınay ile başrolü paylaşan Kerem Bursin ayrıca “Unutursam Fısılda”, “Şeref Meselesi”, “Can Feda” gibi yapımlarda yer aldı.

Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce, Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Haberin Devamı

Bürsin Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur. Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara, İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'ın pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. 9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!