Kefaret dizisi ne zaman başlıyor? İşte Kefaret dizisi oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Kefaret dizisi ne zaman başlıyor İşte Kefaret dizisi oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2020 12:40

Yeni dizi Kefaret’ten ilk detaylar gelmeye başladı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kefaret’in kadrosu ve yayın tarihi belli oldu. Dizide; özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları konu alınacak. Kefaret dizisi ne zaman başlıyor? Kefaret dizisi oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Kısa süre içinde sosyal medyada büyük beğeni toplayan Kefaret dizisi tanıtımında daha önce masalsı bir hayata sahip olan ancak bir anda aldığı nefes dışında her şeyini kaybeden Zeynep’in (Nurgül Yeşilçay) hikayesi gözler önüne seriliyor. Tanıtımda ayrıca Sinan Komiser (Mert Fırat) ve Ahmet’in (Yurdaer Okur) ormanda yaptıkları arama sonucunda neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerini paylaştığı dizide Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!