Kayıt Dışı 2. bölüm fragmanı yayınlandı... Zeynep ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kayıt Dışı 2. bölüm fragmanı yayınlandı... Zeynep ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 17:16

Kayıt Dışı dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Zeynep’in akıbetini merak eden dizi takipçileri Kayıt Dışı yeni bölüm fragmanıyla birlikte önemli tüyolar edindi. Peki yeni bölümde neler olacak? Zeynep ölecek mi? İşte Kayıt Dışı yeni bölüm fragmanı ve ilk bölümün kısa bir özeti!

Haberin Devamı

Tanıtımları ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kayıtdışı’nın 1. bölümü 11 Eylül Pazartesi gün yayınlandı. İlk bölümde karakterleri ve dizinin konusunu anlama fırsatı bulan izleyiciler, merakla Kayıt Dışı 2. bölüm fragmanını araştırıyordu. Beklenen görüntüler kısa süre içerisinde yayınlandı. İşte yeni bölümden ilk görüntüler!



DİZİNİN KONUSU

Erkan Petekkaya'nın uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandıracağı, FOX'un izleyiciyi ekrana kilitleyecek yeni dizisinin hazırlıkları son hız devam ediyor. Proje tasarımı ve kreatif yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın üstlendiği projede güçlü oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Dizide Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, Burak Yamantürk, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Serdar Orçin, Kadim Yaşar ve Müge Boz gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!