Kayıp İnci filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Kayıp İnci filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Kayıp İnci filmi oyuncuları kimler, konusu nedir Kayıp İnci filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2022 16:09

Kayıp İnci filmi oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Show TV yayın akışı içerisinde yer alan film bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Peki, Kayıp İnci filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte filme dair bilgiler

Haberin Devamı

Kayıp İnci filmi bu akşam yeniden ekrana gelecek. Kayıp İnci filmi oyuncuları ve konusu yoğun ilgi görüyor. Özer Kızıltan'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini İsmail Hacıoğlu ve Su Kutlu paylaşıyor.

KAYIP İNCİ FİLMİ KONUSU

İdealist bir gazeteci olan Cemal, yaptığı bir haber nedeniyle çalıştığı gazeteden kovulur. Elinde çay ve simidiyle başıboş gezinirken parkta çok güzel bir genç kızla karşılaşır. Bu sessiz ve tuhaf kız aniden bayılır. Hastanede kızın açlıktan bayıldığını öğrenen Cemal ona yardım etmeye karar verir. Kız İstanbul’a birkaç gün önce gelmiş, otobüsten iner inmez her şeyini çaldırmış, açlık ve yorgunluktan bitkin düşmüştür. Genç kız kendisini büyütenlerin gerçek ailesi olmadığını öğrenmiş, üvey annesi ölmeden önce ona bazı ipuçları vererek gerçek ailesinin İstanbul’da yaşadığını söylemiştir. Cemal tüm araştırmalarına rağmen kızın geçmişi hakkında bir ipucu bulamaz.

Haberin Devamı

KAYIP İNCİ FİLMİ OYUNCULARI

Kayıp İnci filmi oyuncuları arasında İsmail Hacıoğlu, Su Kutlu, Suna Selen, Levent Özdilek ve Derdoğan Sıcak gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!